מידע שימושי נוירולוג מומחה בצפון

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה? חיפה / טבריה / עפולה?

• הוסף לסימניות
ילדים

• הוסף לסימניות
יש ביקנעם(קצת חרגתי מהאזור המבוקש) רופא בשם ד"ר מיקי דוידוביץ.
הייתי מאד מרוצה ממנו. (אבחון קשב ועוד כמה דברים קטנים) וכן קבלנו עליו המלצות טובות
אני חושבת שמקבל דרך השב"ן של כללית ומכבי. לא בטוחה.
המס' שלו 049890918

• הוסף לסימניות
יש ביקנעם(קצת חרגתי מהאזור המבוקש) רופא בשם ד"ר מיקי דוידוביץ.
הייתי מאד מרוצה ממנו. (אבחון קשב ועוד כמה דברים קטנים) וכן קבלנו עליו המלצות טובות
אני חושבת שמקבל דרך השב"ן של כללית ומכבי. לא בטוחה.
המס' שלו 049890918

הוא מקבל פרטי, או שאפשר ליצור איתו קשר ממש טלפוני אם צריך שינוי מינון וכאלו דברים?

• הוסף לסימניות
אחרי ההתאמה הראשונית שכללה 2 פגישות של 2 כל אחת. אחת עם הילד ואחת רק ההורים, יכלנו לדבר איתו כל ערב בשעות מסוימות שהם אמרו לנו למשך חצי שנה.
וכן שלחו לנו קודם שאלונים הביתה.
אני לא יודעת אם לכל תחום זה בדיוק התהליך אבל תדברי איתם.
וכן אני לא יודעת אם יש קופ"ח שהוא עובד דרך הקופה.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה