נומי נומי ילדתי...

• הוסף לסימניות
נומי נומי ילדתי...

קבצים מצורפים

• IMG_4792.JPG
    3.6 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
קודם כל לפני העלת תמונה תסדרי שיעמוד ישר

• הוסף לסימניות
ועכשיו..
ברוכה הבאה לאה!
לגבי התמונה..
העין נמשכת בתמונה על העגלה והיא באמת יפה
הייתי מצלמת לרוחב שיראו אותה.
אבל הילדים ממש לא בפוקוס וחבל
וכן הרקע גם בלגן
להבא צלמי בצמצם פתוח יותר ותתכנני את התמונה מראש ותוכלי לקבל תוצאה יפה יותר.

תמשיכי להעלות!
אל תבהלי מהחפירות..

• הוסף לסימניות
כולן אומרות את זה אבל לא מסבירות איך לעשות את זה..

• הוסף לסימניות
איך הופכים תמונה?
תודה על הערות אני שמחה לשמוע!
נכון ממש צודקת בעניין הצמצם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 22;1834424:
כולן אומרות את זה אבל לא מסבירות איך לעשות את זה..
הנה

• הוסף לסימניות
הילדים מטופחים והעגלה מהממת
רק צריך לצלם שיראו את כל העגלה ולתפוס את הילדים טוב (הם מטושטשים קצת כי כנראה זזו)

• הוסף לסימניות
זאת לא בעית פוקוס אלא מהירות סגר נמוכה שגרמה למריחת תנועה

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה לנסות להסביר לי איך הופכים את התמונה?

• הוסף לסימניות
<<<רותי כתבה לך כמה הודעות מעל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 22;1834672:
מישהי יכולה לנסות להסביר לי איך הופכים את התמונה?

כשאת פותחת את התמונה במחשב באופן פשוט, יש לך למטה אייקונים של חיצים. בלחיצה פשוטה עליהם את הופכת בתמונה כרצונך...

• הוסף לסימניות
ותלחצי תודה לכל מי שהסבירה לך כדי שיהיה להן חשק לעזור לך גם להבא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה