• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס טיסה שהזמנתי לפני תקופה, ופתחתי כעת נוסע מתמיד באל על.
ניתן אם אשייך את הטיסה לחשבון שלי אקבל ניקוד?
בנוסף, יש עניין לפתוח חשבונות נוסע מתמיד גם לשאר בני המשפחה?
תודה מראש!
למיטב ידיעתי עד שנה אחורה ניתן לשייך
לגבי לפתוח זה תלוי כמה אתם טסים אם זה לכה"פ פעם בשנה לכאו' כדאי
אם לא זה בזבוז זמן ההתעסקות סביב זה לוקחת זמן יקר שכדאי להשקיע
בלימוד או בעוד שעת עבודה

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי עד שנה אחורה ניתן לשייך
לגבי לפתוח זה תלוי כמה אתם טסים אם זה לכה"פ פעם בשנה לכאו' כדאי
אם לא זה בזבוז זמן ההתעסקות סביב זה לוקחת זמן יקר שכדאי להשקיע
בלימוד או בעוד שעת עבודה
תודה!
אנו נוסעים לפחות פעם בשנה, שווה לפתוח לכל אחד מבני המשפחה?

• הוסף לסימניות
כדאי לעשות לכולם
בד"כ לא מומלץ שום כרטיס אשראי זה דרך ברורה לבזבוזים
אבל אם אתה כן משתמש באשראי קבוע ושולט בהוצאות
מומלץ להצטרף לכרטיס פלייכארד פרמיום שנה ראשונה הוא חינם ולאחמ"כ 39 ש"ח לחודש יקר
אבל בשיחת טלפון לשירות לקוחות ניתן להאריך את הפטור לעוד שנה
נותן הרבה הטבות למי שטס קבוע אלעל פרטים באתר אלעל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתמחור הרגיל, מה שווי המימוש של נקודות?
אני מנסה לחשב:
1. האם העלות של 17-20 ש"ח לחודש לכרטיס יתכסה על ידי שווי נקודות שאקבל בקניות של כ-5000 ש"ח לחודש (1000-1250 נקודות אם הבנתי נכון) פלוס מינוס?
2. האם שווה לי יותר להשתמש בכרטיס פליי קארד או בכרטיס אשראי אמריקאי שמעניק לי נקודות בשווי 1.1-1.2 אגורות לשקל (לפחות)?

• הוסף לסימניות
בתמחור הרגיל, מה שווי המימוש של נקודות?
אני מנסה לחשב:
1. האם העלות של 17-20 ש"ח לחודש לכרטיס יתכסה על ידי שווי נקודות שאקבל בקניות של כ-5000 ש"ח לחודש (1000-1250 נקודות אם הבנתי נכון) פלוס מינוס?
2. האם שווה לי יותר להשתמש בכרטיס פליי קארד או בכרטיס אשראי אמריקאי שמעניק לי נקודות בשווי 1.1-1.2 אגורות לשקל (לפחות)?
באופן רגיל הצבירה בפלייכארד הבסיסי הוא 5ש"ח =1 נקודה בפרמיום 4 ש"ח =1 נקודה
במימוש רגיל 150 נ' = 1דולר =3.6 קרי על כל מאה ש"ח קניות תקבל 48 אג' ברגיל או 60 אג' בפרמיום
אבל בכרטיסי בונוס ושידרוגים זה מגיע לכפול ,
יש גם הרבה חנויות כמו שופרסל גוד מרקט סונול מחסני חשמל ועוד שהצבירה היא כפולה
אין ספק שכרטיס קאש בק בשנה הראשונה נותנים יותר אבל אחר כך זה יורד
היתרון של פליי כארד לטסים קבוע זה עוד כל מיני פרטים כמו שדרוג למקום מועדף + מזוודה נוספת ממעמד סילבר וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה