דרוש מידע נוקיה 208 שמפסיק להיטען. מה עושים?

• הוסף לסימניות
פתאום באמצע יום בהיר אני מטעינה את הפלאפון כרגיל במשך שעתיים, אני מנתקת את המטען והפלאפון על סוללה חלשה-פס אדום
החלפתי סוללה בהתחלה זה הטעין ואחרי חודש כבר לו
מה לעשות?

• הוסף לסימניות
אחד הבעיות הנפוצות- תיקון שקע טעינה.
ושכבר אי אפשר לתקן- קונים בטריה רזרבית ומטען חיצוני ומחליפים בינהם ברוטציה... (לדעתי זה ממש נח)

• הוסף לסימניות
2 טלפונים הלכו לנו ככה.כמה אפשר פתאום להתקע בלי סוללה? התייאשנו אחרי שנתיים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה לא אומר שהשקע עצמו לא רופף בפנים
(את מתכוונת למגנט לשקע או מגנט שמניחים עליו?)
מגנט שקע
1705178229164.png

• הוסף לסימניות
אני מטעינה עם מטען מגנט כך שאין לי בעיה בשקע טעינה
מצמצם את הבעיה, אבל לא מונע אותה לחלוטין, לי הלך שקע טעינה בתקופה שהשתמשתי עם שקע מגנטי.
החלפת שקע טעינה אמור לעלות בין 50 ל-80 ש"ח.

• הוסף לסימניות
פתאום באמצע יום בהיר אני מטעינה את הפלאפון כרגיל במשך שעתיים, אני מנתקת את המטען והפלאפון על סוללה חלשה-פס אדום
החלפתי סוללה בהתחלה זה הטעין ואחרי חודש כבר לא
מה לעשות?
ביקרתי בדיל סלולר ברב שפע בשמגר בירושלים
וזכור לי שטיפלו בכזה דבר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מטעינה עם מטען מגנט כך שאין לי בעיה בשקע טעינה
דדוקא המטען מגנט הזה הורס את נקודת הטעינה כמה שידוע לי.. וכפי שכתבו-
לי הלך שקע טעינה בתקופה שהשתמשתי עם שקע מגנטי.
תוך כדי שימוש עם כזה דבר זה התקלקל לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה