נוקיה c2.

• הוסף לסימניות
מי שהוציא את הסוללה מנוקיה C2 וכל הטלפון התאפס, יש דרך לסדר את זה?
(כל ההודעות, ההגדרות והאנשי קשר נמחקו.)
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מי שהוציא את הסוללה מנוקיה C2 וכל הטלפון התאפס, יש דרך לסדר את זה?
(כל ההודעות, ההגדרות והאנשי קשר נמחקו.)
תודה רבה.
מעניין.
פעם נתקלתי בפורום מסויים (ישן מ א ד) שטענו שזו דרך לפריצה מסויימת, ושהסימנים שכתבת הם חלק מהתוצאה. מעולם לא הצלחתי בפעולה הנ''ל. האם הסוללה הוצאה במהלך כיבוי\הפעלה של המכשיר?

ולעניין - אם לא בוצע גיבוי קודם למכשיר, נראה לי שניתן לומר קדיש. כדאי להמתין לעוד תגובות.

• הוסף לסימניות
ולעניין - אם לא בוצע גיבוי קודם למכשיר, נראה לי שניתן לומר קדיש. כדאי להמתין לעוד תגובות.
מה שידוע לי שזה דרך איפוס
(אמנם אף פעם לא הצלחתי)

אני אשתדל לברר אתל כמה מידידי שמומחים בC2

• הוסף לסימניות
זה קרה למישהו שאני מכיר.​
הוא רק הוציא את הסוללה והטלפון התאפס.​
(אם זה משנה עד כמה שידוע לי הטלפון מחודש ונקנה מאיביי).​

• הוסף לסימניות
זה קרה למישהו שאני מכיר.
הוא רק הוציא את הסוללה והטלפון התאפס.
(אם זה משנה עד כמה שידוע לי הטלפון מחודש ונקנה מאיביי).​

כנראה שיש רכיב שם כמו סוללת ביוס ששומר את הנתונים החשובים גם ללא חשמל
והרכיב ההוא שם דפוק...(בדיוק כמו מחשב עם סוללה פגומה)

השערה שלי .
לא בטוח שזה נכון אבל יתכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה