סתם לידיעה, יש עדיין משווקים שמוכרים 208 חדש ממש, לא מחודש.ל208 המחודש
כן, אבל רק לכאלה עם דיבורית.למי שיש הטלפון 3310 מתחבר לאוזניות בלוטוס?
יש לו בהחלט את האיכות של נוקיה, הקליטה והשמע מעולים.ובין 3310
הוא מתחבר לאוזניות בלוטוס אבל לא לכאלה המיועדים לשמע בלבד.כאילו רק עם חוט?
לאוזניות אפל זה לא יתחבר?
נשמע רע לגמרייש לו בהחלט את האיכות של נוקיה, הקליטה והשמע מעולים.
עיצוב חמוד, בטריה חזקה וממשק די ידידותי,
אבל כמה באגים מעצבנים בגירסה הכשרה,
1. לפעמים ביומן שיחות משתנה התאריך והשעה של שיחות מסוימות ומראה את כל השיחות מאותו מספר בשעה זהה ולא מראה כמה אורך השיחה.
2. מוחק אנשי קשר להנאתו...
3. בספריית ההקלטות יש אפשרות למחוק את כל ההקלטות ולא רק הקלטה מסוימת.
4. בשעון מעורר אי אפשר לבטל את הנודניק.
5. כשנכנסים לאנשי קשר מהמסך הראשי זה ממשק שונה (ולא רק קיצור דרך)
הוא מתחבר לאוזניות בלוטוס אבל לא לכאלה המיועדים לשמע בלבד.
וכן אפשר לשלוח אליו קבצי תמונות ושמע דרך bt אבל האחסון שלו מוגבל ל30 mb ואם הוא עמוס הוא נתקע ואם רוצים למחוק, זה אפשרי רק ע''י שחזור הגדרות יצרן תוכנה ייעודית דרך בלוטוס.
אז על מה אתה ממליץ כי אני באמת לא יודעת מה לקנותנשמע רע לגמרי
לא אינלי מושג...אז על מה אתה ממליץ כי אני באמת לא יודעת מה לקנות
כאילו מקסימום אני לא אקנה את הכשר
אבל אני צריכה טלפון טוב
עם בלוטוס טוב ושטח איחסון גדול להודעות בגדול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים