מייבש כביסה נורה אדומה במייבש כביסה שמהבהב בלי סוף (מגירת הסיבים נקיה וגם השירשור)

• הוסף לסימניות
ש לי מייבש כביסה של חברת ווירפול (אלקטרה) לפני כמה שנים הבהב הנורה אדומה, בלי סוף קראתי לטכנאי
והטכנאי סובב את הבורר התוכניות
אני לא זוכרת כמה והיום חזר לי שוב.

• הוסף לסימניות
אני העלתי את הנושא כדי לעזור לאנשים
לחברה שלי היתה בדיוק את אותה מכונה של אלקטרה (לא משנה הדגם גם אלקטרולוקס, ויירפול ועוד)
וגם לה הבהב נורה אדומה
והיא חשבה שהמכונה עשתה את שלה וקנתה חדש
התקשרתי לטכנאי השבוע והוא התעקש לבוא אלי הביתה, (כדי להרוויח דמי הגעת טכנאי)
התקשרתי לטכנאי חרדי ואמר ככה לעשות והבעיה תסתדר
אז הנה לכם: 1. לסובב את בורר התוכניות ל-0
2. להעביר למספר 6 (כמו בשעון מול 0) וללחוץ 3 פעמים על לחצן התחל.
3. להביר למספר 7 (כמו בשעון מספר אחד אחרי 6) וללחוץ 3 פעמים על לחצן התחל.
אני מקווה שלא לקחתי לטכנאים את הפרנסה
אז בהצלחה!!:p:p:p

• הוסף לסימניות
אני העלתי את הנושא כדי לעזור לאנשים
לחברה שלי היתה בדיוק את אותה מכונה של אלקטרה (לא משנה הדגם גם אלקטרולוקס, ויירפול ועוד)
וגם לה הבהב נורה אדומה
והיא חשבה שהמכונה עשתה את שלה וקנתה חדש
התקשרתי לטכנאי השבוע והוא התעקש לבוא אלי הביתה, (כדי להרוויח דמי הגעת טכנאי)
התקשרתי לטכנאי חרדי ואמר ככה לעשות והבעיה תסתדר
אז הנה לכם: 1. לסובב את בורר התוכניות ל-0
2. להעביר למספר 6 (כמו בשעון מול 0) וללחוץ 3 פעמים על לחצן התחל.
3. להביר למספר 7 (כמו בשעון מספר אחד אחרי 6) וללחוץ 3 פעמים על לחצן התחל.
אני מקווה שלא לקחתי לטכנאים את הפרנסה
אז בהצלחה!!:p:p:p

אז אם זה טיפ, שימי להודעה שלך מקדם של מידע שימושי....
וכך אנשים ייכנסו להודעה שלך כדי להיעזר ולא כדי לעזור (יש הבדל קטן...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה