עזרה נושאים לסיכום עבור בינה מלאכותית של שיעור

• הוסף לסימניות
אני מעוניין להעלות הקלטה של שיעור לתימלול דרך בינה מלאכותית,
ואני רוצה שהבינה תסכם לי את השיעור בצורה שתקיף את כל הנקודות העיקריות בצורה מפורטת אבל מסוכמת
כי הרבה פעמים בהרצאה - המרצה מסביר את הנקודה ונותן דוגמאות לנושא והסברים מורחבים של הנושא מכמה צדדים וכמה צורות ואני לא צריך את כל הדוגמאות וההסברים אלא הנושא העיקרי בצורה שתמצא את ההסבר על הנקודות שהובאו בהרצאה
ואני מבקש רעיונות למשפטים איך לבקש את זה ממנה
תודה

• הוסף לסימניות
אני מעוניין להעלות הקלטה של שיעור לתימלול דרך בינה מלאכותית,
ואני רוצה שהבינה תסכם לי את השיעור בצורה שתקיף את כל הנקודות העיקריות בצורה מפורטת אבל מסוכמת
כי הרבה פעמים בהרצאה - המרצה מסביר את הנקודה ונותן דוגמאות לנושא והסברים מורחבים של הנושא מכמה צדדים וכמה צורות ואני לא צריך את כל הדוגמאות וההסברים אלא הנושא העיקרי בצורה שתמצא את ההסבר על הנקודות שהובאו בהרצאה
תודה
אחרי תמלול עם בינה מלאכותית לשים בGPT ולהסביר לו מה לעשות.

• הוסף לסימניות
טוב את זה אני מכיר
רק אני לא יודע איזה הוראות לתת כדי שיעשה את זה ולכן ביקשתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה