דרוש מידע נושא לעוס אבל---במה להשקיע: בוגבו או דונה?

• הוסף לסימניות
בבית יש טרמפולינה ולא סלקל
שהמנח שלה שונה
וגם עליה יש הגבלה בזמן השהות של התינוק.
להורים שלי לא היה רכב והיה תמיד סלקל לתינוק לשימוש ביתי (לא טרמפולינה)
עם צעצועים שתלויים על הידית
היינו מנדנדים את התינוק על הסלקל
וזה מקום מאוד נעים לתינוק ער
וטרמפולינה היא באמת פחות אורטופדית ומרופדת ופחות מומלצת לזמן ממושך

• הוסף לסימניות
אני רק שאלה:
איך יכול להיות שבשילב מוכרים היום דונה ב1432 ש"ח,
וביד 2 המחירים נעים בין 1000 במקרה הזול ל1500 וצפונה???
כאילו אנשים לא מעודכנים?!
כמעט ואין דונה בפחות מאלף, רק בחורים מוזרים בארץ

• הוסף לסימניות
אני רק שאלה:
איך יכול להיות שבשילב מוכרים היום דונה ב1432 ש"ח,
וביד 2 המחירים נעים בין 1000 במקרה הזול ל1500 וצפונה???
כאילו אנשים לא מעודכנים?!
כמעט ואין דונה בפחות מאלף, רק בחורים מוזרים בארץ
זה ב20% הנחה...

• הוסף לסימניות
לציבור המכיר
האם יש עגלה שדומה לדונה בעיצוב שלה?
כן כל ביתר פירסומים היא הרבה יותר גדולה בפער מדונה היא ממש ענקית אבל יש לה שכיבה ישיבה והתקפלות.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אם את רוצה יש בניו בייבי בי6 ב3400 ודונה בשילב בגרושים זה יצא הכל 5000 לא כזה יקר ל2 עגלות מבוקשות ואופנתיות.
חוץ מזה לי רופא אפילו המליץ על דונה (הישנה) הוא אומר שזה טוב לשרירי הגב אבל הדונה באמת ממכרת לי יש את שניהם אני רב הפעמים בדונה כי הבוגבו זה סיפור שלם של להעלות במדרגות ולהוריד עגלה כבדה מאד!! יותר מדונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה