להורים שלי לא היה רכב והיה תמיד סלקל לתינוק לשימוש ביתי (לא טרמפולינה)בבית יש טרמפולינה ולא סלקל
שהמנח שלה שונה
וגם עליה יש הגבלה בזמן השהות של התינוק.
נוח לזמן מוגבל ולא למשך שעות ארוכות.או שכן או שלא.
אני מרגישה שלכאבי בטן של תינוק נוח יותר התנוחה הזו.
מי מחזיק היום סל קל? היום יש טרמפולינות.מה כולם עושים בבית שיש סל קל??
מי שאין לו דונה....מי מחזיק היום סל קל?
זה ב20% הנחה...אני רק שאלה:
איך יכול להיות שבשילב מוכרים היום דונה ב1432 ש"ח,
וביד 2 המחירים נעים בין 1000 במקרה הזול ל1500 וצפונה???
כאילו אנשים לא מעודכנים?!
כמעט ואין דונה בפחות מאלף, רק בחורים מוזרים בארץ
עדיין, יד 2 אמור להיות משהו עם הפרש משמעותי,זה ב20% הנחה...
הבן שלי היה בזה עד גיל שנה וחציטיולון לתינוק?
ברור שהוא יעדיף את הדונה.
טיולון מיועד לפעוטות. ממש לא לתינוקות.
כן כל ביתר פירסומים היא הרבה יותר גדולה בפער מדונה היא ממש ענקית אבל יש לה שכיבה ישיבה והתקפלות.לציבור המכיר
האם יש עגלה שדומה לדונה בעיצוב שלה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים