נזלות כרוניות אצל ילדים

• הוסף לסימניות
יש לי 2 ילדים עם סינוסיטוס כרוני-הוי אומר כל הזמן נזלת.
הציעו לי תרופה טבעונית-סימפונוס 2000
מישו מכיר? יש המלצות אחרות?(מלבד רפואה קונבנציונלית?)
תודה...

• הוסף לסימניות
רק שתדעי שמאוורר לילדים כאלה זה נורא ואיום.

• הוסף לסימניות
סינוסיטיס זה לא רק אף נוזל
זה דלקת במערות האף, כאבי ראש, הפסקות שינה בלילה לפעמים,
לפעמים פוליפים שחוסמים את מעברי האוויר
(אחי סבל מזה נוראות ובסוף עשו לו ניתוח פוליפים)

קיצר, אם זה רק אף נוזל וליחה - את יכולה לנסות -
להוריד לו לגמרי מוצרי חלב וגלידות (גם פרווה) (חוץ מסורבה פירות)
להשתדל מאוד לא לגעת במוצרי קמח לבן וסוכר לבן
לתת לילד לשתות תה מזרעי פשתן, זה מנקה ליחה מהגוף
(אם את רוצה אני אסביר לך איך מכינים)

אחרי תקופה שהגוף התנקה והתחזק
אם זה קריטי לך,
אפשר בזהירות להוסיף קצת מוצרי חלב ,
עדיף חלב עיזים ועדיף לא מוצרים מדי תעשייתיים (גלידה מהחנות למשל...)

• הוסף לסימניות
kפי דברי הרופא, אין כאן קשר לפוליפים.

• הוסף לסימניות
זה לא אלרגיה למשהו?
בדקת?

• הוסף לסימניות
עשיתי להם צילום. לא ידוע לי על אלרגיות.

• הוסף לסימניות
לא בדקתי את המוצר על נזלות
אבל אני ואחי סבלנו מצרידות כרונית והמוצר הזה היה היחיד שעזר!!
היחיד והוא עובד מהר

• הוסף לסימניות
לא בדקתי את המוצר על נזלות
אבל אני ואחי סבלנו מצרידות כרונית והמוצר הזה היה היחיד שעזר!!
היחיד והוא עובד מהר

• הוסף לסימניות
הייתה לבני כבן 9 היסטוריה של שנה עם סינוסיטיס הולך ובא. אחרי טיפול קונבנציונלי בשילוב הומאופתיה ודיאטה די פשוטה (בלי קקאו, חומציות (עגבניות, קטשופ) ומוצרי חלב) ראינו ב"ה תוצאות. (הרשימה של שלל התכשירים ארוכה למדי, וכוללת סימפונוס 2000)
השליח הטוב לריפוי שכלל מעקב רציף הכולל בדיקות דם וכיוצ"ב הוא ד"ר פקטרוביץ' הנודע מקרית ספר מומלץ להגיע מרחוק.
אגב, הוא טען שריריות באיזור מערות האף גורם לכאבי ראש בזמן אימוץ מחשבתי- גורר בעיות התנהגות בלימודים עקב סבל וחוסר יכולת להתרכז. הוא הוסיף כי יש ילדים שהגיעו אפילו לריטלין, עקב איבחון לא נכון בזמן אמת.
רפואה שלמה, מהרה!

• הוסף לסימניות
איך מסתדרים בלי מוצרי חלב לילד קטן בן 3.8?
זה עיקר תזונתו...

• הוסף לסימניות
יש חלב ומעדנים - מסויה. יקר, אין מה לדבר.
עם כזו דיאטה נותנים תוספים של טבליות סידן מסיסות במים, ולתוספת ויטמין D.
בני אכל לארוחת ערב לחם עם ממרח חרובים בטעם שוקולד, או עם חומוס, ירקות וביצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה