תלוי כמה ג'יגה??יש לי מחשב נייח עם חיבור קווי לאינטרנט של 019 וסינון של נטפרי
בשבוע הקרוב לא יתאפשר לי לכאורה לחבר את האינטרנט הקווי,
מה האופציה הכי זולה שיש לי לחיבור עם נטסטיק?
תודה מראש
לא מתמצאת בזהתלוי כמה ג'יגה??
תודה
הבנתילא.
אבל שימו לב לקנות נטסטיק איכותי, אחרת הגלישה תהיה איטית להחריד.
כמו"כ אם לא תקנו מהמשווקים תצטרכו להתמודד לבד עם הגדרת הנטסטיק.
https://netfree.link/wiki/השכרת_נטסטיק_עם_סים_של_נטפריהבנתי
כעת אני מנסה לבדוק אופציה של השכרה
פשוט חבל לי לקנות משהו לטווח קצר כזה
תודה על השירות!!
לא.
אבל שימו לב לקנות נטסטיק איכותי, אחרת הגלישה תהיה איטית להחריד.
כמו"כ אם לא תקנו מהמשווקים תצטרכו להתמודד לבד עם הגדרת הנטסטיק.
כנראה שאין לך נסיון בהדרכה להגדרת נטסטיק ללקוחות שלא יודעים אנגלית ומאותגרים טכנולוגית, זה עלול לקחת הרבה יותר מ20 שניות.אהבתי...
אם צריך עזרה עם הגדרה שלוקחת 20 שניות אוכל לעזור לכל נצרך
תלוי איזה נטסטיק, ישנם כאלו שלא צריך להגדיר כלל.כנראה שאין לך נסיון בהדרכה להגדרת נטסטיק ללקוחות שלא יודעים אנגלית ומאותגרים טכנולוגית, זה עלול לקחת הרבה יותר מ20 שניות.
כנראה שאין לך נסיון בהדרכה להגדרת נטסטיק ללקוחות שלא יודעים אנגלית ומאותגרים טכנולוגית, זה עלול לקחת הרבה יותר מ20 שניות.
הבעיה בלכתוב הדרכה היא שלכל נטסטיק יש ממשק שונה,אז 30 ....
זה לא שווה לשלם על כך 50 ש"ח לדעתי וזה רעיון לכתוב הדרכה ברורה גם למי שלא יודע אנגלית אכתוב בנ"נ בקרוב כשיהיה לי זמן
יכול להיות לנו חילוקי דעות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים