נטסטיק של נתיב

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הנטסטיק החדש של נתיב?

הם מציעים 5 ג'יגה גלישה, ב-119 ש"ח לחודש. רק מה? שאני בבורותי, לא מצליח להבין מה זה 5 ג'יגה גלישה. בוא נניח, שאני מוריד איזה סרט של 450 מ"ב, זה מוריד 450 מ"ב מנפח הגלישה?

• הוסף לסימניות
קצת ביררתי אתמול וזה נשמע קצת יקר לעומת נטסטיק עם חסימה של אתרוג או רימוןן. בפלאפון סלקום וכו' את משלמת על 5 גיגה בערך 70 ש"ח לנטסטיק פרוץ, + 20 ש"ח לרימון וכו' על חסימה.

• הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות
ויש סטיקים פרוצים, המכילים 15 ג'יגה ומעלה? כמה הם עולים לחודש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1219698:
מה דעתכם על הנטסטיק החדש של נתיב?

הם מציעים 5 ג'יגה גלישה, ב-119 ש"ח לחודש. רק מה? שאני בבורותי, לא מצליח להבין מה זה 5 ג'יגה גלישה. בוא נניח, שאני מוריד איזה סרט של 450 מ"ב, זה מוריד 450 מ"ב מנפח הגלישה?

תקראו את האותיות הקטנות, שימו לב למה אתם מתחייבים שם ולאיזו תקופה. היום כל החברות מנסות לכבול בצורה כזו או אחרת אליהם למשך שנים, שימו לב במיוחד לפיצול עלות הסטיק ל-36 תשלומים כך שגם אם החלטת להתנתק מהשירות אחרי חצי שנה תמשיכו לשלם מדי חודש במשך שנה וחצי על הסטיק.

לגבי החישוב, הדוגמא שנתתם נכונה, זה עובד לא רק בהורדה אלא גם בהעלאה. אם העלית 450 מ"ב זה ירד מהחישוב החודשי.

דרכנו סטיק עם סינון של רימון גלישה ללא הגבלה עם האטה אחרי 2 ג'יגה עולה 74 ש"ח והאטה אחרי 5 ג'יגה 104 ש"ח, בלי התחייבות וברכישה חד פעמית של מודם בעלות 249 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;1219715:
קצת ביררתי אתמול וזה נשמע קצת יקר לעומת נטסטיק עם חסימה של אתרוג או רימוןן. בפלאפון סלקום וכו' את משלמת על 5 גיגה בערך 70 ש"ח לנטסטיק פרוץ, + 20 ש"ח לרימון וכו' על חסימה.

רימון ואתרוג אפשר לשים רק על סטיקים של סלקום ו-70 ש"ח הוא לא מחיר ל-5 ג'יגה גלישה עד כמה שידוע לי, אולי של 2 ג'יגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1219725:
ויש סטיקים פרוצים, המכילים 15 ג'יגה ומעלה? כמה הם עולים לחודש?

גלישה ללא הגבלה 125 ש"ח + 19 ש"ח סינון אתרוג. המסלול מוגדר "ללא הגבלה" אך בפועל אם יהיה שימוש מאסיבי בסטיק תהיה האטה אחרי 20 ג'יגה. אף לקוח שלנו לא הגיע למצב כזה עדיין.

• הוסף לסימניות
יש לי נטסטיק "יד שניה" חדש ממש
אני לא ממליצה, אלא כגיבוי לדרכים וכו'
אין את מהירות הגלישה של מודם רגיל. בכל נפח גלישה.

• הוסף לסימניות
יש לנו נטסטיק של נתיב ומאד מאד מרוצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י quest;1219755:
רימון ואתרוג אפשר לשים רק על סטיקים של סלקום ו-70 ש"ח הוא לא מחיר ל-5 ג'יגה גלישה עד כמה שידוע לי, אולי של 2 ג'יגה.

אם החסימה היא על הסטיק עצמו זה נכון
אם למישהו יש מחשב אחד, והוא שם עליו סטיק של פלאפון/אורנג' וכו' - אפשר להתקין תוכנת רימון וחייגן רימון על המחשב, ואז הוא חסום.
(כמובן שהאופציה של סלקום עדיפה, אבל למי שאין קליטה טובה בסלקום - זו גם אפשרות)

• הוסף לסימניות
טוקמן...

לצרכים זמניים קניתי נטסטיק (בדוידקה בירושלים - 150 ש"ח, מתאים לכל החברות, המחיר של חברות הסלולר למיניהם - מופקע לחלוטין!), הטענתי טוקמן בחבילת גלישה. החבילה מחזיקה חודש אחד בלבד, המחיר שפוי ביחס למחירים שהעלו פה... אין התחייבות, הסטיק עושה את עבודתו נאמנה, העלות זולה. (יש חבילות החל מ- 60 ש"ח, וללא הגבלה ב 149 ש"ח בערך). יש אפשרות לקבל SMS למספר.

בנוגע לשאלתך לגבי הקובץ הגדול, התשובה חיובית. לא מומלץ להוריד קבצים גדולים דרך הנטסטיק, הוא מתחמם, והמהירות יורדת בצורה שכמעט א"א לעבוד איתו. גם אם מורידים קובץ יש לעשות זאת דרך מאיצים למיניהם (IDM) גם בגלל המהירות וגם בגלל שיש לפעמים 'קפיצות' בקליטה וכל ההורדה תלך לאבדון (כולל הנפח שירד מהחבילה....)

עדיין לא קלטתי את צורת ההשתמשות באתר, אם שלחתי את זה באישי וזה לא מופיע באתר, אולי תעלה את זה במקומי, מקווה שעזרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה