רק עכשיו אני רואה את ההודעה.אף אחד?
@תקליט אור זכור לי פעם פוסט שלך בעניין אבל אני לא מוצאת את האשכול תוכלי לתת לי הכוונה?
עדיין רלוונטי?@כבשה שחורה יש לי נטסטיק כזה E8372h-608 למכירה, בירושלים
@כותב מוסמך יש לך אולי עוד אחד למכירה?@כבשה שחורה יש לי נטסטיק כזה E8372h-608 למכירה, בירושלים
לפני שרוכשים הוואוי אני הזמנתי מאלי אקספרס את הדגםE8372 והוא פשוט פצצה הזמנתי כבר 5לחברים פשוט פצצה
ממליצה להזמין, לי הגיע ממש מהר.@כותב מוסמך יש לך אולי עוד אחד למכירה?
האם כל סים מתחבר לזה ?ממליצה להזמין, לי הגיע ממש מהר.
קישור מנסיון, לא שיווקי (כשאני הזמנתי עלה 49$)
אני חושבת שכן, אני שמתי סים של 019- נטפרי.האם כל סים מתחבר לזה ?
מה המשמעות של 4G?
יש בזה כמה דגמיםלפני שרוכשים הוואוי אני הזמנתי מאלי אקספרס את הדגםE8372 והוא פשוט פצצה הזמנתי כבר 5לחברים פשוט פצצה
אפשר לקבל קישור?לפני שרוכשים הוואוי אני הזמנתי מאלי אקספרס את הדגםE8372 והוא פשוט פצצה הזמנתי כבר 5לחברים פשוט פצצה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים