דרוש מידע נטפרי בחיבור קווי

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד
מה הדרך הנכונה והטובה לבצע הגנה של נטפרי בחיבור קווי?
לא מצליחה להבין למה זה מסובך אינטרנט קווי עם הגנה... (תקחי ראוטר, תחזרי, תביאי, תתקיני, רק חברה X רק חברה Y רק...)
אודה מאוד לעצותיכם הטובות!

• הוסף לסימניות
מי אמר שזה מסובך?
יש כמה חברות, מתקשרים לדוג' ל 019 מבקשים חיבור קווי עם נטפרי הם כבר עושים הכל
יש אפרות לקנות ראוטר, יש אפשרות לשכור, הם כבר יסבירו לך
אגב היום גם אפשר לבקש גם מבזק ישירות חיבור קווי עם נטפרי רק אין לי מושג מחירים

• הוסף לסימניות
כיום כפי שכתבו, הכי פשוט בעולם לבקש מבזק תשתית + ספק שתומך בנטפרי.

ראוטר בשום אופן לא לשכור מבזק, אלא רק לקנות פרטי במחיר זול בהרבה.

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להבין למה זה מסובך אינטרנט קווי עם הגנה... (תקחי ראוטר, תחזרי, תביאי, תתקיני, רק חברה X רק חברה Y רק...)
ממש אבל ממש לא מסובך
אני ישמח לעזור לכם עם החיבור ..

• הוסף לסימניות
שלום רב
נשמח לתת פרשנות שלנו לנושא
בכדי להתחבר לרשת הקווית יש צורך בחיבור קווי בזק (שקע טלפון) נחושת או סיב אופטי.
הכבל מתחבר לתוך מודם ראוטר שמפיץ את האינטרנט באמעצות חיבור כבל רשת או רשת אלחוטית wifi
בתוך הראוטר יש צורך להגדיר ספק אינטרנט שיספק לך את האינטרנט ע"ג התשתית.
לקוח שמעונין בסינון נטפרי צריך להתחבר לספקים שמאושרים בנטפרי.

עלות חבילה חודשית הכוללת ספק + תשתית ממוצעת היא סביב 95 שח לחודש

עלות ראוטר נעשה בין 250 ועד 800 שח תלוי בסוג ואיכות הראוטר ועוצמת שידור ה wifi.

אתה מוזמן לפנות אלינו ולקבל מעטפת שירות מלאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה