נטפרי?! דרך מי כדאי להתחבר אליהם?

• הוסף לסימניות
אני מחובר ל019 ואני מרוצה עד השמיים!

מ-ה-כ-ו-ל

גם מהמהירות וגם מהשירות

• הוסף לסימניות
מאד תלוי עבור מה משתמשים...
לשימוש סטנדרטי בהחלט מספיק 019
אבל מי שצריך חיבור טוב בלי ניתוקים מידי פעם והתחמקות של השירות לקוחות שזה לא קשור אליהם וזה בעיה של נטפרי אז בזק הכי טובים [והכי יקרים] אבל כרגע אין אפשרות לנטפרי דרך בזק וחבל...

• הוסף לסימניות
שאלה:
רוצה לעשות חיבור לאינטרט עם סינון של נטפרי דרך נטסטיק,
דרך איזה ספק כדאי?
תודה

• הוסף לסימניות
אני מחובר דרך יוסי תקשורת כבר שנתיים
ומאד מרוצה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דיברתי אתמול עם בזק, והם אמרו שמעכשיו הם נותנים רק ספק שלהם
ואם רוצים ספק אחר צריך לפנות אליו, והחיסרון שהחברת ספק מביאה טכנאי ולא בזק.

• הוסף לסימניות
אני גולש בנט פרי עם סים במודם, אבל רוצה לעבור לתשתית קווית.
מה המחיר הכי נמוך שקיים? (או לפחות קרוב למחיר בגלישה עם סים).
אשמח למידע מנסיון אישי.

• הוסף לסימניות
חוץ מ019 יש עוד חברות תקשורת (לא סוכנים) שעובדים עם נטפרי? כמו פרטנר וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

תוכנה מיוחדת שמקבלת הודעות וואטסאפ למייל, וכן ההיפך
באישור נטפרי
https://beapp.goapp.co.il/
קרדיט לבי אפ

הווטסאפ עובד על המייל כמו מייל רגיל, לא קשור לווטסאפ על המחשב, כי זה פשוט עובד על המייל
זה נפתח לאחרונה והם משתפרים מיום ליום
כדאי מאוד להתחבר

ממש לאחרונה הוסיפו פונקציה לקבל הודעות ולשלוח הודעות דרך טלפון כשר (כמובן רק קוליות, לא לראות תמונות)

גילוי נאות לא קשור אלי כלום, רק בעלי נהנה מאוד מזה לאחרונה, חשבתי לשתף לכל מי שצריך ווטסאפ באופן כשר במאת אחוזים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה