דרוש מידע נטפרי לאנדרואיד

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי זה שהרבנים של נטפרי לא מסכימים להם לעשות על פלאפונים שזה יהיה פריצת גדר עוד יותר ממה שיש עכשיו, אני אשמח אם יש מי שיודע שיוכל לאמת את זה.

• הוסף לסימניות
אם מכניסים סים של נטפרי למכשיר אנדרואיד האינטרנט יהיה עם סינון נטפרי.
הבעיות בזה:
1) בחבילות נטפרי אין שיחות והודעות כך שהמכשיר יהיה לגלישה בלבד.
2) יהיה ניתן להתחבר דרך וויפי לאינטרנט שאינו מסונן ואז לא יהיה סינון.
יש פתרון נסיוני לבעיה 2 וזה תוכנת וויפרי לאנדרואיד, שזה תוכנה שקיימת בווינדוס ועדיין נסיונית באנדרואיד ותפקידה לחסום כל גלישה דרך אינטרנט שאינו נטפרי.
קישור לפרטים על התוכנה הנסיונית מעלותיה וחסרונותיה

• הוסף לסימניות
ככל הידוע לי כן, מנסיון.
רכשתי (לפני קצת יותר משנה) טלפון באתר יד 2 ושלחתי להדרן שהתקינו את הסינון שלהם תמורת 300 ש"ח.
טוב אולי השתנו דברים , כשאני שאלתי כך נאמר לי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם מתקנים וואיפרי ,האפליקציות של גוגל כמו ג’ימייל ודרריב או זום לא יעבדו?,
או שאין שום עדכון ממה שכתוב ב פה
נשמח לחוות דעת ממי שיש לו או מכיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה