קונים סוף עונהמעניין לעניין,
כמה הנורמה לשלם על עונה חדשה לילד?
ואיך עושים את זה הכי זול.
אפילו דבר כזה תלוי מאד בהתנהלות משפחתית.מעניין לעניין,
זה מאוד משנה אם זה חורף או קיץ, וכן בנים או בנות. ממוצע יוצא לי באזור 900 חורף ו750 קיץ. כולל מעיל לחורף. באזור השמונה סטים לילד לחול ו2 לשבת. דינמי ומשתנה לפי הצורך. לא קונה בעונה כמעט כלום, אולי גרביים משיין.מעניין לעניין,
יש לך חנויות שמקבלות אשמורת שאת מוצאת בגדי שבת?זה מאוד משנה אם זה חורף או קיץ, וכן בנים או בנות. ממוצע יוצא לי באזור 900 חורף ו750 קיץ. כולל מעיל לחורף. באזור השמונה סטים לילד לחול ו2 לשבת. דינמי ומשתנה לפי הצורך. לא קונה בעונה כמעט כלום, אולי גרביים משיין.
אני משתמשת באשמורת ויוצא לי עם זה עוד 25% הנחה.
חישבתי כמה יצא לי קניתי החורף לחורף הבא בעז"המעניין לעניין,
גולף, פוקס, פלייס, קרטרס, h&o בגיל גדול יותר (20% הנחה). אבל רק בגדי יום חול, לא שבת.יש לך חנויות שמקבלות אשמורת שאת מוצאת בגדי שבת?
אשמח לשמוע
ובכלל על חנויות בגדי ילדים מומלצות שמקבלות
כשהילדים היו קטנים הייתי קונה בקרטרס, פוקס וכו'
קצת גדלו ואני יותר ויותר ראוה שבעיקר בגדי שבת אבל גם חול מוצאת יותר בקידישיק ושם אין לי את ההנחה וחבל לי
של הסתדרות המורים.מה זה אשמורת ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים