ניובורניות והפעם בדאבל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cheli;1125812:
.
התנוחות והשלווה והקימפוז והתאורה- יופי טופי! ]

ומה זה???
עניתי לה במיוחד על המשפט הזה.
שזה מראה על זילזול.
ומי כמוכן יודעות כמה זה קשה לכוון את התאורה ואת המצלמה....
אני מתנצלת שוב, אם זה היה נשמע כך, זו לא הייתה כוונה שיהיה צליל זלזול. סתם שעשועי חרוזים.

• הוסף לסימניות
אולי תנוחו??

• הוסף לסימניות
מהממות התמונות וגם הניובורניותת

• הוסף לסימניות
דבורי!!!!!
מדהים! מדהים!
אתגר רציני לצלם תאומות,הא?

• הוסף לסימניות
דבורי!!!
זה פשוט פצצצה
אין דברים כאלו!!!!
פשוט מקצועי ומדהים ברמות!!!

• הוסף לסימניות
והתינוקות! מתיקות שאין דומה לה!

• הוסף לסימניות
באמת, לדעתי התינוקות פה ברורות וכל היתר ממש צדדי. אלוף!

• הוסף לסימניות
דבורי,
אין אין אין דברים כאלה.
שובה לב.
תמונות שמכניסות לאוירה.
סוףףףףףף.

• הוסף לסימניות
עם כאלה מתוקות ירצו הרבה להביא דבלים:):):)
ממיס ומשרה רוגע אין סופי

• הוסף לסימניות
התנמסתי לחלוטין!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1126030:
עם כאלה מתוקות ירצו הרבה להביא דבלים:):):)
ממיס ומשרה רוגע אין סופי
הנס הזה של השלווה שלהם קורה כנראה רק אצל השני....
התאומים שלי מגיל 0 ועד 3.5 חודשים לא נתנו לפיהם לנוח אפילו לשעה..., ועוד שאני יעלה בדמיוני צילומי ניו בורן:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;1127104:
הנס הזה של השלווה שלהם קורה כנראה רק אצל השני....
התאומים שלי מגיל 0 ועד 3.5 חודשים לא נתנו לפיהם לנוח אפילו לשעה..., ועוד שאני יעלה בדמיוני צילומי ניו בורן:D:D

תודה לכולם,
תודה על הפרגונים...
תודה על הערות (זה גם מאד חשוב, רק ככה מתקדמים)והארות
את יודעת כמה תמונות וכמה זמן מצלמים תינוקות ובמיוחד תאומים, עד שמגיעים למצב של שינה, רוגע ושלווה.... זה הרבה מאמץ אבל לדעתי משתלם! זה גם תלוי מאד באמא, האמא של התאומות המהממות האלו היתה רגועה, סבלנית, והיה לה את כל הזמן שבעולם!
הרבה נחת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה