ניוזלטר והודעות אי מייל מהאתר

• הוסף לסימניות
נתבקשתי ליצור עורך טקסט של ניוז לטרים שישלחו לכל מיני אנשים וכמו כן כל מיני הודעות של מערכת גדולה מאוד

כפי הנראה כעת - עריכת HTML למיילים זה כמו ערכיה לפני כ20 שניה על ידי שימוש בטבלאות.

איך עושים ניוז לטר היום? האם באמת המעצבים מוגבלים בכלים שלהם? האם למשהו יש נסיון בזה ויכול להחכים אותי?

כמובן - לא וורפרס . אני בריאקט.

• הוסף לסימניות
אני מכין את ההודעות ב-MAILCHIMP, לוקח משם את הקוד HTML עושה כמה שינויים קטנים, ומשתמש בקוד זה איפה שאני רוצה (למעשה אני שולח מSENDY)

• הוסף לסימניות
אין איזה כלי בנמצא בשביל משתמש טיפש שגורר פקדים כזה?

• הוסף לסימניות
מה הבעיה במייל-צ'ימפ?
בעורך שלו, אתה בדיוק 'גורר פקדים' ויוצא מאוד יפה. מה עוד נדרש לך שאין שם?

• הוסף לסימניות
אני צריך את זה בשביל פריוקט ללקוח מחו"ל ולשלוח דרך השרת שלי. משהו בלי שהוא יתעיק וידביק.

• הוסף לסימניות
מגניב!!
בסוף הוחלט שהוא יעשה HTML עצמאי לעצמו ויעשה סימנים מוכסמים לשמות של משתנים ואנחנו אחרי זה נוסיף שם את הערכים שלהם על ידי חיפוש ווחלפה. בשלב מאוחר יותר בסופו של דבר נצטרך להכין לזה פלטורמה משלנו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה