ניו בורן

• הוסף לסימניות
בהמשך לשיחות הניו בורן...
אז חברתי הטובה ילדה וזו הזדמנות בשבילי להתנסות בפועל לאחר למידה שכוללת
קריאה של חוברת שקניתי מאיזו צלמת+צפיה בהמון המון סירטוני יוטיוב על אומנות ה-posing
מבחינת אביזרים וכו' הייתי שמחה לשמוע מאיפה אני יכולה לרכוש שמיכות רכות ואביזרים משלימים..(הזמנתי מאיביי 3 מוצרים וקבלתי 1...:()
ובכלל כל עיצה תתקבל בברכה..

• הוסף לסימניות
מי אמר שחייבים נוצות ומניפות ופונפונים?
הצלם דנברג העלה פה צילומי ניו בורן יפיפיים הכוללים אביזרים זמינים מכל הבא ליד.
תערכי חיפוש.

• הוסף לסימניות
כל אחד והסגנון שלו.

• הוסף לסימניות
בדים - מנחלת בנימין
גם בחנויות רגילות יש כל מיני רדידים שאפשר לעטוף בהם את התינוק בצורות שונות.
הזמנה אחרונה שעשיתי מה esty עשו לי ללא תשלום נוסף (זה היה הפתעה ממש) משלוח אקספרס שהגיע פחות משבוע!

• הוסף לסימניות
כמו שרבקי כתבה- את יכולה לקנות צעיפים בחנויות רגילות
(אני קניתי אחד ב-20 שקל בגאולה עם פונפונים מסתלסל- מושלם לעטיפת תינוקות)
אביזרים לשיער קניתי בסדקית פרחים לקישוט בגדים וחיברתי לסרט,
יש דברים מהממים בסדקיות.
אבל אם את רוצה כובעים וסטים סרוגים זה אין מנוס אלא לקנות מוכן (אינלי מושג איפה)

אבל את האמת... לדעתי התמונות בלי כל הקישקושים הכי יפות, טיטול ורקע משמיכת קטיפה וזהו זה מושלם.

• הוסף לסימניות
גן עדן לצלמי ילדים...

ראיתי חנות ברח' ידידיה פרנקל 36 בת"א של כובעים, צעיפים, קסקטים ועוד אין סוף של אביזרי לבוש וחימום סרוגים לחורף.
נראה לי שהדברים שם לא יקרים ויכולים לשמש כדקורציה לצלמי ילדים.

• הוסף לסימניות
אני מכירה אחת שסורגת לבד כאלה דברים לצלמות
פרטים באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה