ניטור פעולות תוכנה

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לנטר שינויים במחשב שיוצרת תוכנה מסויימת.
מהי תוכנת ניטור המומלצת? עדיף כקובץ מצורף/לינק להורדה.

• הוסף לסימניות
יש לפרט מהות התוכנה, עדיף עם שם

• הוסף לסימניות
השאלה היא כללית למספר תוכנות, כל אחת למטרות שונות.
קח לדוגמה את אקסל (ניטור שינוי בהגדרות). ואת טים ויואר (ניטור רגיסטור+קבצים).
ניסיתי את ProcessThreadsView ואת Procmon ואת ProcessActivityView, אבל איכשהו לא שבעתי נחת, הפעולות לא מספיק ברורות.

• הוסף לסימניות
אני יכול להוסיף עוד הרבה לרשימה , אבל כיוון שכבר ציינת די הרבה נפותות שלא שבעת מהם נחת , אולי תוכלל לפרט מה הפריע ונוכל לעזור יותר ?

בעיקרון SANDBOXIE תוכנה מצויינת אבל לא ככ נועדה לצרכים שביקשת , יותר להגנה על המחשב .
הרבה תוכנות גם לא עבדו לי על ה SNADBOXIE

אבל היא ישראלית ..... שאפו לנו .

• הוסף לסימניות
VMWare ThinApp
גם יכול לתת לך מענה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם אנסה ואעדכן.
חננאל, אציין מה רציתי להשיג ואלי תוכל לכוון אותי יותר:
אני מעוניין ללכוד שינויים ברגיסטור שמבצעות תוכנות שונות הן בעת ההתקנה, והן בזמן ריצה לאחר פעולה מסויימת, כדי שיהיה אפשרות לאחר מכן לבצע את השינוי הזה ברגיסטור ידנית.
לדוגמה, שינוי הגדרה באקסל. או התקנת טים ויואר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סבתא111;2189157:
תודה לכולם אנסה ואעדכן.
אני מעוניין ללכוד שינויים ברגיסטור שמבצעות תוכנות שונות הן בעת ההתקנה, והן בזמן ריצה לאחר פעולה מסויימת, כדי שיהיה אפשרות לאחר מכן לבצע את השינוי הזה ברגיסטור ידנית.

בעיקרון זה מאוד דומה לתוכנות ללא התקנה, וthinapp מיועד לזה בדיוק.

יש עוד תוכנה בשביל registry https://sourceforge.net/projects/regshot/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סבתא111;2189157:
תודה לכולם אנסה ואעדכן.

נראה לי שכבר נתנו לך פחות או יותר את רוב האופציות.
THINAPP יותר נועדה למטרה שלשמה היא נועדה , דהיינו לבודד את השיוניים והפעיליות כדי ליצור סביבה וירטואלית לתוכנות , אבל אם באמ חשוב לך המידע היא לא חזקה בזה.

יצא לך להעיף מבט ב ZSOFT הנל ? אני משתמש בה הרבה.

ד.א. לגבי ה TEAMVIEWER לא יעזור לך כלום , היא משתמשת בשיטות הרבה יותר מתוחכמות לזהות את המחשב שלך מאשר ה REGISTRY , למשל ה MAC של הכרטיס , ותאריך היצירה של הקבצים ועוד מאפיינים יחודיים שקשה מאוד לשנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2190896:
יצא לך להעיף מבט ב ZSOFT הנל ? אני משתמש בה הרבה.
התקנתי אותה, לא הצלחתי להבין כיצד משתמשים איתה.
יש למישהו איזה מדריך עליה, או לחילופין הדרכה קצרה.

נכתב ע"י bris;2190896:
ד.א. לגבי ה TEAMVIEWER לא יעזור לך כלום , היא משתמשת בשיטות הרבה יותר מתוחכמות לזהות את המחשב שלך מאשר ה REGISTRY , למשל ה MAC של הכרטיס , ותאריך היצירה של הקבצים ועוד מאפיינים יחודיים שקשה מאוד לשנות.
יודע יודע... ואגב, מה ההבדלים בין גרסאות 10 ל11 מהבחינות הללו...?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה