נכתב ע"י סבתא111;2189157:תודה לכולם אנסה ואעדכן.
חננאל, אציין מה רציתי להשיג ואלי תוכל לכוון אותי יותר:
אני מעוניין ללכוד שינויים ברגיסטור שמבצעות תוכנות שונות הן בעת ההתקנה, והן בזמן ריצה לאחר פעולה מסויימת, כדי שיהיה אפשרות לאחר מכן לבצע את השינוי הזה ברגיסטור ידנית.
לדוגמה, שינוי הגדרה באקסל. או התקנת טים ויואר.
אהבתי. תוכנה ללא התקנה, עם עברית. מציג שינויים ברגיסטרי בצורה ברורה!נכתב ע"י asf;2189764:יש עוד תוכנה בשביל registry https://sourceforge.net/projects/regshot/
נכתב ע"י סבתא111;2189157:תודה לכולם אנסה ואעדכן.
חננאל, אציין מה רציתי להשיג ואלי תוכל לכוון אותי יותר:
אני מעוניין ללכוד שינויים ברגיסטור שמבצעות תוכנות שונות הן בעת ההתקנה, והן בזמן ריצה לאחר פעולה מסויימת, כדי שיהיה אפשרות לאחר מכן לבצע את השינוי הזה ברגיסטור ידנית.
לדוגמה, שינוי הגדרה באקסל. או התקנת טים ויואר.
התקנתי אותה, לא הצלחתי להבין כיצד משתמשים איתה.נכתב ע"י bris;2190896:יצא לך להעיף מבט ב ZSOFT הנל ? אני משתמש בה הרבה.
יודע יודע... ואגב, מה ההבדלים בין גרסאות 10 ל11 מהבחינות הללו...?נכתב ע"י bris;2190896:ד.א. לגבי ה TEAMVIEWER לא יעזור לך כלום , היא משתמשת בשיטות הרבה יותר מתוחכמות לזהות את המחשב שלך מאשר ה REGISTRY , למשל ה MAC של הכרטיס , ותאריך היצירה של הקבצים ועוד מאפיינים יחודיים שקשה מאוד לשנות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים