מידע שימושי ניידת חיסונים

• הוסף לסימניות
עכשיו שיש עליה בתחלואה של הקורונה.
מאמינה שיש אנשים שלא התחסנו ושוקלים זאת מחדש
או לחילופין אנשים שחלו וראו שהקורונה פסה מן הארץ ולא התחסנו
ועכשיו מחליטים כן להתחסן.

רק מה,
בקופת חולים שלי, לדוגמא, יש עמדת התחסנות במיקום מאוד רחוק.
אני צריכה רצון מאוד מאוד חזק להתחסן כדי להגיע לשם,
אולי כדאי לעשות ניידת חיסונים מטעם קופ"ח /משה"ב / פיקוד העורף
שתעבור ותחסן בשכונות , או לעשות ימי חיסון מרוכזים במספר מוקדים גדול יותר.
בטוחה שיכול להיות לזה ביקוש.

למי אפשר לפנות עם ההצעה הזאת?

• הוסף לסימניות
עכשיו שיש עליה בתחלואה של הקורונה.
מאמינה שיש אנשים שלא התחסנו ושוקלים זאת מחדש
או לחילופין אנשים שחלו וראו שהקורונה פסה מן הארץ ולא התחסנו
ועכשיו מחליטים כן להתחסן.

רק מה,
בקופת חולים שלי, לדוגמא, יש עמדת התחסנות במיקום מאוד רחוק.
אני צריכה רצון מאוד מאוד חזק להתחסן כדי להגיע לשם,

• הוסף לסימניות

עושים את זה. בשכונה שלי יש מוקד חיסונים ביום שישי לבני נוער.
חשבו על הרעיון. יתכן שהם עובדים במקומות עם יותר סבירות לביקוש.
אול בגלל שההתפרצות לא אצל חרדים ההענות לחיסונים תהיה נמוכה. בעיקר שגם אין אצלינו פחד מקורונה לצעירים. המבוגרים כבר התחסנו
(אני למשל טרם החלטתי אם לחסן את בני, וכנראה לא אחסן עד שיהיה לי איזשהו דחף כמו מכתב מרבנים, איום עם תו ירוק, או עליה דרמטית בתחלואה. אין לי התנגדות. אבל גם אין לי שום משהו שגורם לי להרים טלפון לקופח ולקבוע תור או לבקש מהבן שלי לחזור מהישיבה בשביל זה ואני מניחה שמרבית הצבור כך..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה