ניסוי במנגה

• הוסף לסימניות
לצייר עם העפרון במנגה ...
זה קצת קשה אבל התוצאה יפה
חשבתי שמנגה מתאים רק לקומיקס ...הנה שלא

קבצים מצורפים

• דקל.jpg
    KB 51.7 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
ביצוע יפה מאוד, שילוב של קומי וריאלי... אהבתי (למרות שאני חושב שהעבודות שלך בMYPAINT הרבה יותר מוצלחות..)

• הוסף לסימניות
וואו, איזה יופי. מזכיר את פיינטר. רך ונמרח ומתמזג...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;762661:
חשבתי שמנגה מתאים רק לקומיקס ...הנה שלא

כן, הכל תלוי רק בדבר 'שולי' אחד...
תלוי מי יושב ואוחז בעיפרון...

יפה ונעים!

• הוסף לסימניות
בדיוק. אני לא מסתדר עם התוכנה הזו ומרגיש איתה כמו בגן הילדים...
תלוי באמת מי יושב מאחורי העפרון.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
כיוון שאין לעצים ברקע קווי מתאר הייתי מצפה שהם יטשטשו יותר במרחק. פחות רוויה.

• הוסף לסימניות
מקסים! רק מברשת קשה באחוזים נמוכים?

• הוסף לסימניות
העץ המרכזי, יופי!
העצים ברקע והקרקע/שדה, לא משהו...
מורגש שנעשו "חפיף" :)
גם אני לא מסתדרת עם מנגה, בטח לא לצביעה,
היא משמשת אותי רק לסקיצות או אם אני צריכה קו תוחם חלק ונקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה