דרוש מידע ניפגש מחר

• הוסף לסימניות
מישהי היתה? ראתה?
משום מה לפי הטריילר מזכיר לי סיפור שקראתי (אולי בקראט?) על 2 נשים עם 2 תינוקות שהבעלים הלכו ואינם
אישה אחת מתיוונת והשניה רק מנסה לכלכל את בנה..
הולכת לחפש לו אוכל ומכניסים אותה למופע היא מוכרחה לשים מסכה, שלא יזהו אותה והמסכה הזו היא היא המעידה על ההתיוונות.
האם אני צודקת?

• הוסף לסימניות
מישהי היתה? ראתה?
משום מה לפי הטריילר מזכיר לי סיפור שקראתי (אולי בקראט?) על 2 נשים עם 2 תינוקות שהבעלים הלכו ואינם
הולכת לחפש לו אוכל ומכניסים אותה למופע היא מוכרחה לשים מסכה, שלא יזהו אותה והמסכה הזו היא היא המעידה על ההתיוונות.
האם אני צודקת?
אני ראיתי אתמול.
היה מדהים!!!
הסיפור אכן התפרסם באחד ממוספי קטיפה לחגים.
החידוש הוא- ההקבלה לדור הזה.

• הוסף לסימניות
מה זה?
איפה התפרסם?

• הוסף לסימניות
מישהי היתה? ראתה?
האם אני צודקת?
מאיפה הטריילר?

• הוסף לסימניות
אני גם ראיתי במוצ"ש
אין לי מילים
נדיר ועוצמתי

• הוסף לסימניות
אני ראיתי אתמול.
היה מדהים!!!
הסיפור אכן התפרסם באחד ממוספי קטיפה לחגים.
החידוש הוא- ההקבלה לדור הזה.
וואו, תודה!
שאלתי כמה במשפחה שלי ולא זכרו, כבר חשבתי שאני מתחילה להזות...
כי היה נראה לי לא הגיוני להתבסס על סיפור שהתפרסם כבר
מצד שני- ראיתי רק את הטריילר.
זוכרת מי כתבה את הסיפור ההוא?
(אח"כ נזכרתי בפרטים נוספים: שהיא שמרה על התינוק של שכנתה ושכנתה לקחה את תינוקה [אולי כי התינוק שלה היה מהול?])

• הוסף לסימניות
זוכרת מי כתבה את הסיפור ההוא?
(אח"כ נזכרתי בפרטים נוספים: שהיא שמרה על התינוק של שכנתה ושכנתה לקחה את תינוקה [אולי כי התינוק שלה היה מהול?])
פנינה פקשר בעצמה כתבה את הסיפור,
ועכשיו עיבדה אותו למופע.

כן, פרטי הסיפור בדיוק כמו שכתבת.

מופע עוצמתי ומדהים!
רמה גבוהה של ביצוע אמנותי ומסרים מאלפים לחיים.

• הוסף לסימניות
כן גם אני מיד שראיתי את הטריילר נזכרתי בסיפור של פנינה ממוסף של קטיפה.
אני זוכרת שדיברו על זה אצלנו איזה מרגש הסיפור, כמה הוא נכון לימינו...
מצחיק לראות אותו פתאום הופך לסרט...

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת אם יש את זה בירושלים?

• הוסף לסימניות
מישהי היתה? ראתה?
האם אני צודקת?
יכולה לשלוח לי את הטריילר?

• הוסף לסימניות
אשמח שיעלו לכאן את הטריילר. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה