דרוש מידע ניצולת שואה תלמידה של שרה שנירר

• הוסף לסימניות
היא קרובת משפחה שלי, אם יש לך שאלות ספציפיות אנסה לשאול במשפחה.
הגבת רוחמה רותם ז"ל , ששרה שנירר הגיע לביתם להתייעץ עם אביה על הקמת בית יעקב היא קרובת משפחתי.
אם יש לך משהו מסוים שתרצי לברר, אשמח לבדוק עם המשפחה.

• הוסף לסימניות
הגבת רוחמה רותם ז"ל , ששרה שנירר הגיע לביתם להתייעץ עם אביה על הקמת בית יעקב היא קרובת משפחתי.
אם יש לך משהו מסוים שתרצי לברר, אשמח לבדוק עם המשפחה.

תודה רבה!!
ואיך אני מגיעה אלייך ?
תוכלי לשלוח לי מייל ?
כתבתי אותו קודם ....

• הוסף לסימניות
אני מכירה דור שני לתלמידה אבל היא לא עברה שואה, הם היו כבר בארץ
רלוונטי?

• הוסף לסימניות
סבתי, אשה מדהימה, התראינה מס' פעמים.
היא עברה את השואה בתור ילדה, אמא שלה היתה תלמידה של שרה שנירר בקראקוב

צריך לבדוק אם בתקופת הקורונה ניתן לבא לראיין...
כעת אני רואה שהאשכול נפתח לפני חודשיים וחצי בערך, עדין רלונטי?

• הוסף לסימניות
יש ספר נפלא "אני חומה" על הרבנית קפלן מארה"ב מתלמידותיה ושם יש הרבה על מרת שרה שנירר ע"ה מומלץ מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה