ניצול ארונות במטבח

• הוסף לסימניות
הארונות שמתחת הכיורים במטבח
איך אתם מנצלים את השטח לאחסון מוצלח?
בגלל הלחות ובגלל השטח שנתפס ע"י הכיור
אודה לרעיונות

• הוסף לסימניות
הכי מוצלח- פח אשפה, אמנם הארון מתלכלך לעיתים קרובות אבל חוסך מקום בחוץ, חוסך ריחות ויותר אסטתי ונעים.

• הוסף לסימניות
חומרי ניקוי

בקבוקי שתיה

בקבוקי יין וכו' וכו'

הרעיון דברים שגם אם יתלכלכו אפשרי לנקות אותם בקלות.

• הוסף לסימניות
אני שמה שם מלבד הבקבוקים והשימורים וכו'
גם את התבניות של התנור שאינן בשימוש.
אני מעמידה אותן ובעלי הצמיד איזה קרש שמחזיק שהם לא יחליקו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י racheligav;1475422:
פלטה של שבת. מיחם של שבת. מיקסר.
לא מומלץ לאחסן מכשירי חשמל בארון מתחת לכיור.
לפעמים (שלא יקרה) נוצרת נזילה ומכשירי החשמל יוצאים מכלל שימוש.
(הלכה לי מחבת חשמלית לפח).

• הוסף לסימניות
לי יש על הדלת מבפנים שרוול פלסטיק, מאחסנת בו שקיות אשפה, כך שכשפותחים את הארון השקיות נגישות.
חוצמזה שימורים, שמן, חומץ,
ובארון השני: (אזהרה- לא מתאים לבית עם ילדים שובבים) חומרי ניקוי.
בעבר תליתי על המוט האופקי שמחובר לסיפון או משהו כזה- לולאת פלסטיק של וילון אמבטיה, ועליה שקיות "יפות" שעמדו שם בצורה מסודרת ונוחה לשליפה דרך הפתח של הוו.

• הוסף לסימניות
בארון אחד אני שמה פח, את השני חילקתי עם מדף באמצע לשתי קומות, ומאחסנת בצורה מסודרת כלי איחסון וכד'.

• הוסף לסימניות
אל תשימו בשום אופן מכשירי חשמל, מנסיון מר
לפח אשפה במשפחות הגדולות זה מקום מיניאטורי, לא?

• הוסף לסימניות
הקובץ הנ''ל נראה לי שהועלה לכאן בעבר, ואני מעלה אותו שוב
כי יש פטנט טוב לגבי הארונות במטבח למטה...
בהצלחה!!

קבצים מצורפים

• עושים סדר בבית_ טריקים קטנים, רעיונות גדולים.pdf
    KB 423.2 · צפיות: 32

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה