דרוש מידע ניקוד בוורד - איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אני יודע שהשאלה תשמע מוזרה, אבל זה פשוט לא הגיע לי מעולם לידי שימוש.
איך מנקדים במחשב?
עזרתכם, בבקשה.

• הוסף לסימניות
capslook הופך לך את מקשי המספרים לסימני ניקוד,
אבל זה מאוד מסורבל, במיוחד אם מדובר ביותר ממשפט.
אני מנקדת בעזרת תוכנת "נקדנית" שמותקנת על "וורד", אך יש עוד תוכנות ניקוד מוצלחות.
נסו לחפש בגוגל, אם זה משהו חד פעמי ולא מדי ארוך אפשר לנקד בקלות ובחינם בלי לרכוש תוכנה.

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות תוסף.
זה נמצא בכרטיסיה למעלה-עזרים.
אבל זה לא מגיע אוטומתי.
לי אישית יש את זה, זה נראה ככה:
1625498842835.png

• הוסף לסימניות
capslook הופך לך את מקשי המספרים לסימני ניקוד,
אבל זה מאוד מסורבל, במיוחד אם מדובר ביותר ממשפט.
אני מנקדת בעזרת תוכנת "נקדנית" שמותקנת על "וורד", אך יש עוד תוכנות ניקוד מוצלחות.
נסו לחפש בגוגל, אם זה משהו חד פעמי ולא מדי ארוך אפשר לנקד בקלות ובחינם בלי לרכוש תוכנה.
א. אם בקאפס לוק איך אני מנקד.
ב. משהו חד פעמי, אכן, אם אפשר מידע יותר ספציפי.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים השתמשתי בזה
זה משהו קצר וקל.
תודה.

• הוסף לסימניות
במקלדת יש 2 ALT ימני ושמאלי.
ALT ימני+אות ראשונה של מילת הניקוד.

לדוג'
שָלוֹם = ALT ימני + ק'(קמץ) ואח"כ ALT ימני + ו' (חולם - הח' תפוס לחיריק)

• הוסף לסימניות
זה משהו קצר וקל.
תודה.
כמו כולנו..

• הוסף לסימניות
הדרכה שקבלתי פעם
מצורף קובץ

קבצים מצורפים

• ניקוד טקסט בוורד.docx
    KB 35.8 · צפיות: 153
  • הוסף לסימניות
זה משהו קצר וקל.
תודה.
וואו, תודה על הנקדן, זה מדהים!!
יישר כח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה