כללי ניקוד טקסט מוקלד

• הוסף לסימניות
נדרש ממני לנקד טקסט מוקלד. האם משלמים זאת רק על הניקוד, דהיינו שסופרים את הקובץ הלא מנוקד, סופרים מס' תוים בקובץ המנוקד ומתייחסים רק לתוצאה העודפת שזהו מספר תוי הניקוד, או שמתייחסים לטקסט הסופי המנוקד ומשקללים את העבודה כוללל הטקסט המוקלד? ואם כן, האם דולר ל-1000 סימנים סביר בהחלט?
אשמח לקבל תשובה עוד היום

• הוסף לסימניות
כשאני נתתי להקלדה + ניקוד הקלדנית שניקדה ידנית אמרה לי שזה לא משנה אם זה מוקלד או לא, יש אותיות שנופלות ויש אולי שמתווספות כתוצאה מהניקוד, כך שהחישוב הסופי שלה היה ספירת תוים של אותיות + ניקוד ומחיר לפי ניקוד.

קלדנית אחרת לקחה מחיר הקלדה.
ניקדה בנקדן אוטומטי ואז לקחה לפי שעות על הגהת הניקוד ע"מ להתאימו לתוכן.

• הוסף לסימניות
ומה היה המחיר של הניקוד (של הקלדנית הראשונה)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דאמר;354859:
אני חושב שהכי זול זה 1.5 $ לאלף תוים.

זה זול מדי

מי שלוקח מחיר כזה חזקה עליו שיש הרבה שגיאות

(אלא אם כן סופרים את גם את תווי הניקוד ולא רק את הטקסט הראשוני)

אני אישית מתמחר ניקוד לפי הטקסט כפי שהוא לא מנוקד, ולא מתייחס לניקוד ולאותיות שמתווספות או יורדות.

גם אינני מבין למה לסבך את העסק ולתמחר לפי תווים, הרי בימינו כולם מנקדים עם תוכנות, והרבה יותר הגיוני לתמחר לפי מספר מילים.

• הוסף לסימניות
זה זול מדי? דוקא זה המחיר שאני לוקחת, וכמדומני שאנשים מרוצים מרמת העבודה.

• הוסף לסימניות
תלוי איך מתמחרים.

אם נותנים מחיר מראש לפי 1000 סימנים ולא סופרים את סימני הניקוד - זה זול מדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה