כללי ניקוד לא עובד באינדזיין

• הוסף לסימניות
למרות שהקפסלוק דולק , לא מתיחס לפעולת שיפט+מספרים ליצירת ניקוד.
יש פתרון??
תודה

• הוסף לסימניות
איזה ווינדוס יש לך?

• הוסף לסימניות
ב"character" השפה לא מוגדרת כעברית.

• הוסף לסימניות
סתם ככה, ממתי משתמשים ב- "שיפט+מספרים ליצירת ניקוד"?

• הוסף לסימניות
שפה כן מוגדרת בעברית
ליצירת ניקוד: מקש קפסלוק, ואז שיפט עם מספרים, כל מספר הוא ניקוד אחר.
וכאן לא עובד לי.

אך ממש עכשיו קיבלתי עזרה ממקום אחר (מהטכנאי שלי-במייל)
וזה עובד!!
ומעלה לטובת כולם:

ניקוד ב-Word 2013 מותקן ומובנה בתוכנה, להלן מדריך קצר על השימוש בו - שילובי המקשים של הניקוד מוצגים להלן (סמן ההקלדה צריך להיות אחריהמילה שרוצים לנקד):

פַתח: AltGr+ פ
קָמץ: AltGr+ ק
סֶגול: AltGr+ ס
צֵירי: AltGr+ צ
חִיריק: AltGr+ ח
חוֹלם: AltGr+ ו
קֻובוץ: AltGr+ \
דּגש, שוּרוק, מפּיק: AltGr+ ד
שְווא: AltGr+ ש
שׁין ימנית: AltGr+ W
שֹין שמאלית: AltGr+ Q
חֲטף פתח: AltGr+ ]
חֳטף קמץ [אֳ]: AltGr+ R
חֱטף סגול: AltGr+ C

מקש ה-AltGr הוא ה-Alt הימני במקלדת. במקומו, ניתן להשתמש בשילוב המקשים Alt+Ctrl שמאליים.

• הוסף לסימניות
שפה כן מוגדרת בעברית
ליצירת ניקוד: מקש קפסלוק, ואז שיפט עם מספרים, כל מספר הוא ניקוד אחר.
וכאן לא עובד לי.

אך ממש עכשיו קיבלתי עזרה ממקום אחר (מהטכנאי שלי-במייל)
וזה עובד!!
ומעלה לטובת כולם:

ניקוד ב-Word 2013 מותקן ומובנה בתוכנה, להלן מדריך קצר על השימוש בו - שילובי המקשים של הניקוד מוצגים להלן (סמן ההקלדה צריך להיות אחריהמילה שרוצים לנקד):

פַתח: AltGr+ פ
קָמץ: AltGr+ ק
סֶגול: AltGr+ ס
צֵירי: AltGr+ צ
חִיריק: AltGr+ ח
חוֹלם: AltGr+ ו
קֻובוץ: AltGr+ \
דּגש, שוּרוק, מפּיק: AltGr+ ד
שְווא: AltGr+ ש
שׁין ימנית: AltGr+ W
שֹין שמאלית: AltGr+ Q
חֲטף פתח: AltGr+ ]
חֳטף קמץ [אֳ]: AltGr+ R
חֱטף סגול: AltGr+ C

מקש ה-AltGr הוא ה-Alt הימני במקלדת. במקומו, ניתן להשתמש בשילוב המקשים Alt+Ctrl שמאליים.
נכון. לכן שאלתי אותך איזה ווינדוס יש לך
כי לפי מה שזכור לי, אפשרות הניקוד השתנתה החל מווינדוס 10.
שמחה שהסתדרת

• הוסף לסימניות
לוחצים על HE3 בסרגל השפה, ובוחרים HE (או בקיצור Win+רווח). אם אין HE בין האפשרויות, לוחצים שם 'העדפות שפה', ואז בוחרים בעברית ולידה 'אפשרויות', 'הוסף שיטת קלט' ומוסיפים מה שחסר. שמות התפריטים קצת שונים בין הגרסאות של windows.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה