עזרה ניקוי כוסיות לנרות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
עד היום הכנסנו את הכוסיות לתוך מים רותחים + אבקת כביסה.
יצא צח ונקי.
לאחרונה, נשארת כמו אבנית על הזכוכיות.

אשמח לשמוע איזו אבקה אמורה להשפיע לטוב על העניין

• הוסף לסימניות
ג'ל כביסה של טייד עם קצת אמה פיירי

• הוסף לסימניות
אני מנקה במוצ"ש עם צמר פלדה (ומיד ממשיכה לסיר של הטשולנט...)
מבריק כמו חדש!

• הוסף לסימניות
ג'ל כביסה של טייד עם קצת אמה פיירי
כבר תקופה ארוכה שאני לא מוצאת בחנויות ג'ל של טייד
והחולצות נראות בהתאם
ניסתי לקנות אבקה והתוצאה לא מתקרבת אפילו
אשמח לשמוע איפה מצאתם

• הוסף לסימניות
אם מדליקים עם פתיל צף ושמן בלבד. בלא הוספת מים או נר שעוה. התוצאה בדרך כלל שהזכוכית נשארת נקיה ללא שומניות כלל.

• הוסף לסימניות
קצת מסיר שומנים, משרה כמה דקות, ואחרי זה שוטפת עם סבון ומים וזהו-כמו חדש!
כל השמן נעלם

• הוסף לסימניות
אני מנקה אם אקנומיקה יוצא חדש

• הוסף לסימניות
כבר תקופה ארוכה שאני לא מוצאת בחנויות ג'ל של טייד
והחולצות נראות בהתאם
ניסתי לקנות אבקה והתוצאה לא מתקרבת אפילו
אשמח לשמוע איפה מצאתם
גם אני לא :(
יש מחסור.
אם מישהו מוצא, אשמח שתעדכנו אותי איפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה