התייעצות ניקוי מכל מים מלוכלכים טינקו

• הוסף לסימניות
כשקיבלתי את המכשיר זה היה נראה לי ממש קל לניקוי
אבל בשבוע האחרון זה פשוט מסתבך לי כל פעם

איך לרוקן את החלק של הלכלוך שנאסף?
בעיקרון חשבתי לרוקן לשירותים ואז לשטוף בכיור
אבל הבעיה שלא כל הלכלוך המוצק נופל ואני לא רוצה לרוקן את זה בשטיפה לכיור כי הוא מתמלא לכלכוך

יש עצות?

• הוסף לסימניות
כשקיבלתי את המכשיר זה היה נראה לי ממש קל לניקוי
אבל בשבוע האחרון זה פשוט מסתבך לי כל פעם

איך לרוקן את החלק של הלכלוך שנאסף?
בעיקרון חשבתי לרוקן לשירותים ואז לשטוף בכיור
אבל הבעיה שלא כל הלכלוך המוצק נופל ואני לא רוצה לרוקן את זה בשטיפה לכיור כי הוא מתמלא לכלכוך

יש עצות?
להוציא עם טישו מלמעלה ואז לשפוך ...

• הוסף לסימניות
אני הוצאתי את המסנן השקוף הזה ומאז יותר קל. את הכל שופכת לשרותים, מרססת אקונומיקה, מחכה כמה דקות ושוטפת עם זרם חזק. זהו.

• הוסף לסימניות
אני הוצאתי את המסנן השקוף הזה ומאז יותר קל. את הכל שופכת לשרותים, מרססת אקונומיקה, מחכה כמה דקות ושוטפת עם זרם חזק. זהו.
לא סתם שמו אותו, לדעתי את מסכנת את הטינקו שלך - יכול להכנס לכלוך לתוך המכשיר.

• הוסף לסימניות
למי שיש מדיח, לשפוך כל סוף יום את המים לשירותים, ואז את כל שאר החלקים ישר למדיח.
פשוט אין התעסקות עם הניקיון שלו בכלל, חוסך המוןן

• הוסף לסימניות
האם יש אשכול שמדבר על נוזל חלופי לטינקו?
באיזה חומר אפשר להשתמש?

• הוסף לסימניות
לא סתם שמו אותו, לדעתי את מסכנת את הטינקו שלך - יכול להכנס לכלוך לתוך המכשיר.
המסננת הזו נועדה להפריד בין הלכלוך הגדול לנוזלים. אין שום סיבה שלכלוך יכנס מהמיכל למנוע ולא יכנס כאשר הוא נמצא על המסננת. אני עושה ככה כבר יותר משנה ולא קרה כלום ב”ה.

• הוסף לסימניות
למי שיש מדיח, לשפוך כל סוף יום את המים לשירותים, ואז את כל שאר החלקים ישר למדיח.
פשוט אין התעסקות עם הניקיון שלו בכלל, חוסך המוןן
איזה חלקים אתם שמים במדיח? גם את הפילטר? המברשת? או רק שני החלקים של המיכל?

• הוסף לסימניות
ומה לגבי החיישנים?
זה החלק שהכי קשה לי
הטינקו הוא יד ימיני בעיקרון
וצריכה אותו זמיןןן
והחלק של הלחכות עד שיתייבש ממש מעצבן!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה