עזרה ניקוי סוליה לבנה של נעל

• הוסף לסימניות
השבוע גיליתי תגלית שעזרה לי מאד והחלטתי לשתף כאן לתועלת כולן-
קניתי נעל בית עם סוליה לבנה והמוכרת הציעה לי בקבוקון ג'ל שמעליו מברשת שאיתו מנקים את הסוליה הלבנה שכמובן מתלכלכת .
נזכרתי שלביתי בת השנתיים יש נעל עם סוליה לבנה שאני לא מצליחה לנקות כמו שצריך לכן קניתי את התכשיר והוא פשוט מדהים!
בלי הרבה מאמץ הסוליה של הנעל וממילא המראה הכללי של הנעל הופכים להיות מדהימים! בשום צורת ניקוי אחרת לא הגעתי לתוצאה כזו מושלמת - והתאמצתי מאד...
משתפת לטובת כל מי שמידע זה יכול להועיל לה
אני קניתי באילון בALDO וזה עלה במבצע 28 ש"ח
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
@egrolsini תוכלי להעלות תמונה של המוצר?
מעניין אם אפשר להשיג את זה בעוד מקומות,
מה גודל הבקבוק?
יעזור לניקוי סוליה של נעל סניקרס?

• הוסף לסימניות
בדיוק אתמול ועשיו הכנסתי את כל הנעליים של הבנות נעלי שבת( לא פיתה) ,ספורט, סניקרס, צעד ראשון ..למכונה כביסה קצרה והן יצאו מצוחצחות עם ריח נהדר

• הוסף לסימניות
גם לי יש את התכשיר הזה מאלדו הוא מעולה שווה כל שקל כי היום אצלי רב הנעליים הם אם סוליה לבנה זה מוריד לכלוך בלי הרבה מאמץ ונותן מראה יפה לנעל לתקופה ארוכה
(זה אחרי שניסיתי אם אקונומיקה נס ספוג וכו...)ממולץ

• הוסף לסימניות
כבר אעלה תמונה רק חשוב לי להדגיש שזה ממש לא אותה איכות עבודה כמו נספוג ואקונומיקה- זה לגמרי על יבש, בלי להרטיב ולפחד מכתמים וזה לוקח פחות מדקה!
למי שמתנקה לה עם נספוג ואקונומיקה- יש נעליים עם סוליה חלקה ויש מחוספסת- שלי מחוספסת מאד

• הוסף לסימניות
@egrolsini תוכלי להעלות תמונה של המוצר?
מעניין אם אפשר להשיג את זה בעוד מקומות,
מה גודל הבקבוק?
יעזור לניקוי סוליה של נעל סניקרס?

בקבוק של 114 מ"ל
לא ניסיתי נעל סניקרס אבל לא רואה סיבה שלא יעזור.
לא ראיתי את זה בעוד מקום- אולי אצל סנדלרים???
IMG_3813.JPG

• הוסף לסימניות
בקבוק של 114 מ"ל
לא ניסיתי נעל סניקרס אבל לא רואה סיבה שלא יעזור.
לא ראיתי את זה בעוד מקום- אולי אצל סנדלרים???צפה בקובץ המצורף 348351
קניתי היום בספרינג, ומסתבר שזה ממש לא רק לסוליה אלא גם לנעליים עצמם ולא רק ללבן אלא גם לצבעוני. רק לז'מש ועור הפוך זה לא מתאים.
הגעתי הביתה והפכתי את נעלי העור הלבנות שלי לחדשות אחרי שהן כבר היו אפורות.
תודה @egrolsini

• הוסף לסימניות
משהיא יכולה להסביר לי איך משתמשים בזה?
קניתי בספרינג
משפשפת עם כל הכח וכלום נאדה
אוף

• הוסף לסימניות
בתחילה הבקבוקון קשה לשימוש
אחרי תקופה קצרה הוא מושלם
צריך ללחוץ בתחילה עם הנקודה האדומה באמצע המברשת ואז יוצא חומר ניקוי לנעל
מנסיון של שנים עם הבקבוקים האלה
ההבדל בינם לבין תכשירים אחרים זה שהם מלבינם את הסוליה ולא רק מנקים ומשאירים אותה אפרפרה ומשומשת כזו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה