היום יש אקונומיקה עם כשרות מהודרת אז כנראה שגם אבקה יש...אין בעיה של כשרות עם בישול אבקת כביסה?
היא כתבה
בעיה שמחממים כלי של אוכל עם חומר שאני לא יודעת מה הוא מכיל ובבישול הבא הוא יכול לפלוט אותו,היום יש אקונומיקה עם כשרות מהודרת אז כנראה שגם אבקה יש...
וברצינות-
איזו בעיה אמורה להיות?
האמת שהלכתית אין לי מושג, זה דווקא נקודה מעניינת.בעיה שמחממים כלי של אוכל עם חומר שאני לא יודעת מה הוא מכיל ובבישול הבא הוא יכול לפלוט אותו,
אם אני לא אבשל פסטה בלי כשרות בכלים שלי
אז למה שאני אבשל אבקת כביסה?
בסבון כלים אני לא משתמשת עם הרתחה,האמת שהלכתית אין לי מושג, זה דווקא נקודה מעניינת.
אבל בואי נצא מנקודת הנחה כזו, האם את מקפידה שגם הסבון כלים יהיה תמיד עם כשרות טובה?
הרי זה לא ראוי למאכל אדם ובהמה אז איזו כשרות צריך להיות לזה? גם באופן של החומר כמו שהוא ללא שימוש (אם יש משהו שחושב לטעום מזה) הוא אינו צריך כשרות..
ובחורף לא יוצא ששוטפים כלים עם מים חמים?בסבון כלים אני לא משתמשת עם הרתחה,
אם אני מרתיחה בשביל לכלוך קשה זה בד"כ סודה לשתיה / מלח לימון שהם עם כשרות.
פעם אחת הרתחתי סבון כלים ובדקתי שהוא כשר, כן...
תבדקי.אם תבדוק הלכתית אני אשמח אם תעדכן כאן,
כי גם אני לא בדקתי את זה...רק שזו התחושה שלי...
תיקנתי...סליחה....ובחורף לא יוצא ששוטפים כלים עם מים חמים?
תבדקי.
בלנ''ד, נקודה מעניינת.
עוד עצה לפותח האשכול: להשרות לילה עם מסיר שומנים
שווה לבדוק!מסיר שומנים!!!
את מרססת סוגרת את הסיר לכמה שעות/ לילה,
והכל יורד מעצמו בשטיפה עם מים..
זה בסדר גמור מלכתחילה,תיקנתי...סליחה....
מאד יפה הזכוכית...ככה את עוקבת אחרי מצב התבשיל....:לנו יש של "סולתם"
נראה לי שכל הסירים יציקה באים אם מכסה זכוכית
היה לי סודה לשתיה בהישג יד אז זה מה שעשיתי, והצליח ב"ה.
כיסיתי עם מים, הכנסתי סודה לשתיה והרתחה...
רובו ירד קל, נשאר קצת מקומות עקשניים שירדו עם כמה גירודים.
תודה רבה
@לא מאוחר
תעדכנו אם ירד ומה עזר....
הדבר הכי מומלץ זה לעבור לסירים עם ציפוי טפלון!!איך מתחילים בכלל?
אבל הצו'לנט לא יוצא בהם טוב בכלל.הדבר הכי מומלץ זה לעבור לסירים עם ציפוי טפלון!!
לא נדבק! וגם אם משהו נשרף יוצא ברגע!!!
הסירים של סולתם ושל אסף גרניט.
יוצא פצצה!!!!!!אבל הצו'לנט לא יוצא בהם טוב בכלל.
בשביל צ'ולנט טוב צריך את הסיר הכי פשוט שיש.
הבישול האיכותי והאיטי והשמור של סירי הטפלון לא טוב בכלל בשביל זה.
טוב, לא יודעת.יוצא פצצה!!!!!!
אני עושה כל שבוע יוצא מושלם!
והניקיון בכלל......
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים