דרוש מידע ניקוי עגלת מאמס אנד פאפס אורבו

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לשלוח לי קישור של הדרכה\ מנסיונכם בנקיון עגלה כזו.

אשמח לכל מידע.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לשלוח לי קישור של הדרכה\ מנסיונכם בנקיון עגלה כזו.

אשמח לכל מידע.

אם את מתכוונת לטיולון
אפשר לפרק את המושב ולהכניס למכונה
אני עושה מכונה קצרה ועדינה
לגבי הגגון לא ידוע לי אם אפשר לכבס

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה
להכניס את כל המושב או שניתן לפרק את הריפוד מהפלסטיק

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת לטיולון
אפשר לפרק את המושב ולהכניס למכונה
אני עושה מכונה קצרה ועדינה
לגבי הגגון לא ידוע לי אם אפשר לכבס[/הצלחתי לפרק את רוב הריפוד מהעגלה,אך 2 החיבורים המקבילים בחיבור הגגון לא ניתן להוציא,אני חוששת למשוך חזק שלא יקרע\יהרס
אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות

הגגון מחובר לזה עם גומיות קטנות
זה קצת יותר קשה
תמשכי חזק למעלה

• הוסף לסימניות
הצלחתי לפרק את החיבורים בצדדים,תודה רבה.
את הקשירות בגב המושב למטה,איך ניתן להוציא כי הוא מחובר לריפוד ולעגלה.
תודה

• הוסף לסימניות
תטי את הפלסטיקים שמאחורי המשענת ואז הם יצאו בקלות, מקווה שהובנתי.
את הגגון - אי אפשר לפרק אבל הוא מתנקה בקלות ע"י שפשוף במברשת ריפוד טבולה באבקת כביסה + סנו אוקסיג'ן (רק תקפידי לשים כפפות) ואח"כ שטיפה בזרם מים

• הוסף לסימניות
אם יש עוד שאלות אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת על טלפון של תופרת גגון חדש לאורבו?

• הוסף לסימניות
תודה עזרתם לי מאוד הצלחתי ברוך ה'
לפרק ועכשיו זה במכונה על תכנית כביסה ביד.
מקווה שהריפוד לא יהרס.

• הוסף לסימניות
אפשר גם לכבס את הגגון?

• הוסף לסימניות
אבל איך מוציאים אותו??

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו למסור שלד של אורבו- עזרה ענקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה