כללי ניקוי/צריבת תמונות

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת איך מתמחרים
ניקוי/צריבה תמונות כאלא...
[לפי שעה - לפי תמונה - לפי קושי] וכו'
ואיזה מחיר?

קבצים מצורפים

• untitled-10-2.jpg
    3.5 MB · צפיות: 17
  • untitled-99.jpg
    3.1 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
כצלמת שמתמחה בצילום מוצרים, חלק מהעבודה שלי זה צריבה מהרקע: מה שנשאר לגרפיקאי זה רק להשתמש בתמונת המוצר...
אם הייתי גרפיקאי, הייתי לוקח לפי שעות, במיוחד כשיש כמה דרגות קושי (ההבדל בין התמונה הראשונה והשניה לדוגמא).
יש לי המון נסיון עם צריבה כזו, אם מענין אותך אוכל לתת כמה טיפים על איזה כלי להשתמש וכו'.
בהצלחה!
ר. סולוביציק

נ.ב. הורדתי אחת התמונות וניקיתי את הרקע בפחות מדקה.
(אבל לצריבה נדרש הרבה יותר זמן וסבלנות...)

קבצים מצורפים

• untitled-99.png
    KB 154.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אוי ואבוי!
איך צלם לא מתבייש להוציא כזה דבר ככה?

תקח/י לפי שעות.

• הוסף לסימניות
בדיוק הציעו לי גם עבודה כזאת...
אשמח לשמוע טיפים ואולי כאן בפורום כך שזה יעזור לעוד כמה...
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה