??איך מכבסים את הגגון
וגם בעיקר החגורות לידיים?
ממש צוברות לכלוך ודוהות
????איך מכבסים את הגגון
ממש צוברות לכלוך ודוהות
אני גם שואלת...איך מכבסים את הגגון
ממש צוברות לכלוך ודוהות
הגגון מתכבס בשלמות כולל הברזלים שבתוכו? או שצריך לפרק?הגגון מתכבס מעולה ובקלות
לגבי החגורות לידיים, אני ריססתי מעט וניש ספריי על מטלית והרטבתי אותה גם עם מים, עם המטלית עברתי על החגורות - יצא כמו חדש.
אם התכוונת לפלסטיקים- אז בליהגגון מתכבס בשלמות כולל הברזלים שבתוכו? או שצריך לפרק?
לא, מפרקת אותו מהמושב עם 2 הקליפסים בצדדים, מוציאה את המוטות ונשארת עם חתיכת בד ביד...איך מוציאים את הגגון?בכח?
איפה הקליפסים? זה מחובר לאמבטיהלא, מפרקת אותו מהמושב עם 2 הקליפסים בצדדים, מוציאה את המוטות ונשארת עם חתיכת בד ביד...
איך הוצאת את החגורות?אני כבסתי את כל העגלה, לא בקלות אבל יש אפשרות
את החגורות לידיים הוצאתי וכבסתי.
????איך הוצאת את החגורות?
תודה על התגובה המפורטת!אני כיבסתי תמיד בלי להוציא את החגורות כי לא הצלחתי, והפעם כבר ממש התעצבנתי על הלכלוך שזה תפס
וגילתי שזה בעצם חגורה מצופה- יש אפשרות להוריד את החלק העליון שמתלכלך- זה בעצם בד ש"מולבש" על החגורה, לא מוציאים את כל החגורה מהבסיס.
הורדתי ככה את 4 הרתמות. רק התחתון- איפה שנסגר אני רואה שזה תפור ולא הצלחתי.
אין כ"כ איך להסביר בכתב איך עשיתי את זה, אם אתם רוצות אני אשתדל להסריט יותר מאוחר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים