דרוש מידע ניתוח לייזר להסרת משקפיים

אני לא יודע איפה אתה גר אבל אני עברתי לפני 9 חודש ניתוח prk ואני ממש מרוצה
נותחתי בחיפה אצל דוקטור אור בן שאול
קבלתי עליו המון המלצות אני טיפוס מאוד בררן ולא סתם פניתי לרופא
קבלתי גם חוות דעת מיעקב שקול שהמליץ עליו חזק מאוד
לסיכום אם אתה חיפאי אני ממש ממליץ עליו
בהצלחה

מי מהרופאים אצל ד"ר לוינגר מומלץ?

דוקטור עמי הירש
נותחתי השבוע אצל ד"ר עמי הירש בעיניים
ממליצה מאוד הוא תותח על
רופא וצוות מקצועי ואדיב
הניתוח עבר בצורה נעימה וממוקדת
אכפתיות ושירותיות בהחלמה
רואה כבר 6\6
מכירה עוד 5 אנשים שנותחו אצלו וגם אומרים כך.

האם מישהו עבר ניתוח מעל גיל 40? האם בשיטת מונוויז'ן? ממליצים? לא ממליצים?

לדעתי ניתן לחלק את החיים לתקופה של לפני הניתוח לייזר ולאחריו.
האיכות חיים (והראייה) שמקבלים לאחר הניתוח היא גבוהה ושווה הכל!!

עשיתי גם אצל פרפ' אירית בכר אני שנה אחרי אין זכר לניתוח רואה 6/6 ב"ה
לא היה לי כאבים אח"כ (לחלק גדול יש) שבוע ראשון עם משקפי שמש אפילו בבית, ככה עזר מסינוור לאחר שבוע הורדתי וראיתי מעולה.
הניתוח עצמו 5 דק' בערך (אפילו פחות), פרופסור בכר באסותא מנהלת מחלקת עיניים מומחית
למי שחברי כללית לא עולה עוד 1000 ש"ח אצלה וגם מחיר הניתוח prk עולה 4500 בערך.
הניתוח נערך באסותא תל אביב, יש שרות מעולה והסברים מעולים מטעם הצוות.
ממליצה בחום
מישהו יודע אם גם היום לחברי כללית,
פרופסור בכר ללא תוספת מחיר?
אם כן אני שוקלת לעבור...

מישהו שמע על ד"ר קרמר מלוינגר?
המליצו לי עליו מאד מטעם לוינגר עצמם שהוא מתאים ומוחה בניתוח מספרים גבוהים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה