דרוש מידע ניתוח קיסרי בשיטה צרפתית- מחפשת מידע בנושא

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
שמעתי שיש שיטה חדשה של ניתוח קיסרי בשיטה צרפתית
מישהי התנסתה בזה ?
איזה רופאים מבצעים את זה?
האם זה באמת יותר טוב?
אשמח לקבל כל מידע

• הוסף לסימניות
לדעתי רק בלניאדו. ד"ר ישראל הנדלר.
תחום חדש יחסית בארץ, אבל נראה מבטיח מבחינת שיקום, גודל ומיקום החתך.
תכתבי לי מייל יש לי מאמר של סוון נבות (פיזיורצפת אגן) בנושא.

• תודה
Reactions: TK
  • הוסף לסימניות
לדעתי רק בלניאדו. ד"ר ישראל הנדלר.
תחום חדש יחסית בארץ, אבל נראה מבטיח מבחינת שיקום, גודל ומיקום החתך.
תכתבי לי מייל יש לי מאמר של סוון נבות (פיזיורצפת אגן) בנושא.
סיון נבות עובדת איתו/ בשבילו.
זו שיטה חדשה בארץ וכעת יש את ה"שפני נסיון" הראשונות בארץ
לפי מה שהבנתי עדין אין השתתפות של הקופ"ח / משרד הבריאות בניתוח והעלות היא פרטית לגמרי.

• תודה
  • הוסף לסימניות
סיון נבות עובדת איתו/ בשבילו.
זו שיטה חדשה בארץ וכעת יש את ה"שפני נסיון" הראשונות בארץ
לפי מה שהבנתי עדין אין השתתפות של הקופ"ח / משרד הבריאות בניתוח והעלות היא פרטית לגמרי.

את יודעת על עוד רופאים שמנתחים בשיטה הזו?
זה שאין השתתפות של קופ"ח זה היה לי ברור

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי רק הוא.
ועדין לא קיבל אישור של משרד הבריאות

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה