דרוש מידע נכון להיום, מה המחיר העדכני של איפור וסירוק כלה?

• הוסף לסימניות
ב- 2025
בירושלים.
איפור בנפרד וסירוק בנפרד.
כמה אצל מסרקות ומאפרות מהשורה הראשונה?
וכמה אצל כאלו שנחשבות לשורה השניה?

• הוסף לסימניות
תלוי
אנחנו לקחנו עכשיו אחרי מישהי שאהבנו את התוצאה
באלף שקל כל אחת (אחת בתוספת מוניות, לא זוכרת מי בדיוק)
לא יודעת באיזה לבל מדורגות, חיפשנו לפי כלות שאהבנו את הסגנון והיו מרוצות גם מהיחס/ העמידות וכו'
בני ברק

• הוסף לסימניות
תלוי
אנחנו לקחנו עכשיו אחרי מישהי שאהבנו את התוצאה
באלף שקל כל אחת (אחת בתוספת מוניות, לא זוכרת מי בדיוק)
לא יודעת באיזה לבל מדורגות, חיפשנו לפי כלות שאהבנו את הסגנון והיו מרוצות גם מהיחס/ העמידות וכו'
בני ברק
בני ברק נראה לי יותר זול.
תקנו אותי אם לא.
אם תוכלי לשים שמות יעזור ג"כ.

• הוסף לסימניות
בני ברק נראה לי יותר זול.
תקנו אותי אם לא.
אם תוכלי לשים שמות יעזור ג"כ.
הגיוני, אבל מה שבאתי להביא הוא הרעיון
אם ראיתם כלה שאהבתם את הסגנון והייתה מרוצה,
ייתכן שיצא יותר זול מאשר לקחת אחת מהגדולות, וסיכוי גדול יותר שתצאו מרוצים.
לקחנו את שרי בניטה לאיפור (חיפשנו מישהי שעושה עדין וטבעי), השנייה תמר משהו.

• הוסף לסימניות
שורה ראשונה לוקחות על סירוק 2000 ומעלה
איפור גם ככה
שורה שניה שיער סביב 1300 ואיפור גם, בשיער זה משתנה לפעמים המחיר בגלל פאה שלמה/שילוב וכו'
השאלה לפי מה את נותנת תארים ולוקחת בעלות מקצוע, לפי השם או לפי העבודות.
לפי החלוקה של השם אז הפירוט הוא כמו שרשמתי למעלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה