התייעצות נכון שקבעת תור לרופא. אבל התור לא תקף... מה עושים?

• הוסף לסימניות
חיפשתי הרבה זמן רופא טוב בקופת חולים התורים הקרובים הזמינים הם בעיקר לסנדלרים....
אתמול בשעת ערב נכנסתי לאתר הקופ"ח ופתאום לרופא טוב מאד (6 חודשים המתנה לתור) היה תור פנוי ליום למחרת.
כמובן שקבעתי.
ביטלתי פגישה, שינתי סדר יום,
אחרי שיצאתי מהבית אני מקבל שיחה נזעמת מהמרפאה שהתור לא תקף, כלומר זה לא מעניין אותם שקבעתי דרך האתר מבחינתם התור לא תקף הם אומרים לי אל תבוא כי פשוט לא יכניסו אותך, לא עזר כל הטענות שקבעתי וכו' זה פשוט לא מענין.
פניתי למוקד התורים של קופ"ח והם מבחינתם ידעו לדקלם שאכן יש לי תור והם לא מבינים למה המרפאה לא מקבלת אותי.
מה עושים? מדובר בקופ"ח גדולה שמתהדרת בפירסומות בשירות לקוחות מיוחד במינו...

• הוסף לסימניות
תנסי לפנות למנהלת המרפאה
בכל מקרה אני במקומך הייתי מגיעה למקום.
יש לי תור, ואין דבר כזה תור לא תקף.

• הוסף לסימניות
יש כאן ניק- יניב שעובד/אחראי על דברים כאלו במאוחדת @Yanivha
‫<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬

• הוסף לסימניות
לא לוותר.
לפנות להנהלה ולהתריע שאתם + קבוצת לא מרוצים בדרך לעזוב.

• הוסף לסימניות
לומר את זה לרופא ישירות...
זה קרה לנו במכבי 3 פעמים (בתור רגיל שנקבע דרך הטלפון) והמזכירות לא ידעו להסביר כלום חוץ מל"התנצל" גם המתאם קשרי קהילה (שמקבל אגב, כ7000 ש"ח) לא תמך במאבק נגדם...
רק כשדיברנו עם הרופא הוא הלך למזכירה ושאל איך זה קרה והתנצל באמת ..
(גם פניה למשרד הבריאות - ליצמן מכבי מקורבים) לא עזרה.

• הוסף לסימניות
זה קרה לנו במכבי 3 פעמים (בתור רגיל שנקבע דרך הטלפון) והמזכירות לא ידעו להסביר כלום חוץ מל"התנצל" גם המתאם קשרי קהילה (שמקבל אגב, כ7000 ש"ח) לא תמך במאבק נגדם...
ווואי גם לי זה במכבי.
אני לא רוצה התנצלות. זה רופא מאד מומחה ואני רוצה את התור. השאלה אם אפשר לתבוע אותם אולי זה יעזור.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני דווקא בלאומית, ואני נעזרתי רבות באנשי קשרי קהילה שלהם, זה פשוט חוויה,
ובזבוז לשלם כל כך הרבה למכבי, שיש לך קופה טובה באמת שאת הכסף משקיעה בלקוחות במקום במודעות.
אציין אחת לדוגמא: מ. לפה 0527165209

• הוסף לסימניות
יש למישהו טלפון של מתאם קשרי קהילה של מכבי בבני ברק?

• הוסף לסימניות
יש למישהו טלפון של מתאם קשרי קהילה של מכבי בבני ברק?
אני מציע לך תנסה את לאומית בני ברק, אין עליהם תיצור קשר עם המנהלת קשרי קהילה שכתבתי לעיל , ותתחיל ליהות לקוח! ולא עוד איזה מספר בעבור הפרסומת.

• הוסף לסימניות
@שלמה סופר מסכים איתך הייתי שם ועברתי רק לאחרונה למכבי, אבל יש להם המון דברים שצריך להשתפר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה