דרוש מידע נמחק תוכן מתוך כרטיס זיכרון

• הוסף לסימניות
שלום הכנסתי כרטיס מצלמה למחשב ותוך כדי שאני פוחחת דברים זה כותב לי שאין גישה אליהם דברים שראיתי דקה קודם פתאום לא נפתחים התמונות וההסרטות ממש חשובות וללא שום גיבוי....
אשמח למענה מהיר בתודה מראש!!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש להם תוכנה מאוד טובה לשחזור עם אחוזי הצלחה מאוד גבוהים
מצרף לינק להורדה התוכנה בתשלום https://lc-tech.com/iw/sandisk-rescuepro-and-rescuepro-deluxe/

פרט חשוב אם רוצים לקבל רישיון לתוכנה בחינם קונים כרטיס של סאנדיסק מהסוג אקסטרים פרו בכל כרטיס כזה יש רישיון לשנה לתוכנה לסוג ה PRO

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1733694408975.png

זאת התוכנה. והיא בעברית

• הוסף לסימניות
תודה על הכול אני בכלל לא בטוחה שהתמונות נמחקו יכול להיות עוד משהו ? בהתחלה ראיתי חלק ועכשיו אני לא רואה כלום מדובר בתיקיה מסוימת מתוך כרטיס שלם ובמאפיינים כן מופיע הגיגות ולא נפתח לי הקבצים ורושם לי הודעת שגיאה קצת מפחיד אותי לשחזר לבד יש לך נסיון עם התוכנה?

• הוסף לסימניות
זה נשמע כמו קבצים פגומים זה דברים שקורים. לפעמים הבעיה היא בקורא כרטיסים. ולפעמים הבעיה בכרטיס (והפתרון לזה. זה שחזור)
יש לי ניסיון אישי עם התוכנה. היא שחזרה לי את הרוב. אבל זה לא משהו מקצועי.

• הוסף לסימניות
לי היה מקרה דומה.
כשחיברתי את הכרטיס זיכרון למחשב התקיה היתה ריקה ללא התמונות והסרטונים
אךכשהחזרתי את הכרטיס למצלמה הכל היה תקין

• הוסף לסימניות
לא לא רואים כלום מהתמונות שלא נפתחות במחשב (לפני שבאתי לגבות ראיתי את התמונות במצלמה יכול להיות שניסיתי להעתיק את התיקיה אבל לא נראה לי אולי זה העביר את התמונות למקום אחר? כותב לי שלא מצליח להיפתח כי המיקום הועבר או נמחק... ויש לי בו תמונות שאני לא יכולה שהם ימחקו....)
יש לך מושג אם כדאי לפנות למעבדה?
ושוב תודה ענקית על כל העזרה!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לא לא רואים כלום מהתמונות שלא נפתחות במחשב (לפני שבאתי לגבות ראיתי את התמונות במצלמה יכול להיות שניסיתי להעתיק את התיקיה אבל לא נראה לי אולי זה העביר את התמונות למקום אחר? כותב לי שלא מצליח להיפתח כי המיקום הועבר או נמחק... ויש לי בו תמונות שאני לא יכולה שהם ימחקו....)
יש לך מושג אם כדאי לפנות למעבדה?
ושוב תודה ענקית על כל העזרה!!!!!!!!!!!!
מה שאת מתארת זה קבצים פגומים מבאס מאוד אבל זה קרה אחת ל... גם בכרטיסים הכי איכותיים ויקרים
בדיוק מהסיבה הזאת בתור צלם אני מצלם במצלמה עם שתי כרטיסים ומיד בזמן הצילום זה מגובה

• הוסף לסימניות
אשמח לשחזר את החומר, עם נסיון רב. יחיאל 052-7134596

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה