דרוש מידע נמלים על השיש במטבח

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
יש למשהו פתרון יעיל על מכת הנמלים?
הם מופיעים אצלי בעיקר על השיש במטבח ועל הקרמיקות ובנישות הקטנות במטבח (ולא בגלל מתוק... השיש נקי!)
אשמח ממש לשמוע איך אפשר למגר את המכה הנוראית הזאת...
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הכי זול:

• הוסף לסימניות
ג'ל K3 שיש בכל סופר. עולה בערך 40 שח שווה כל אגורה. משתמשים בכמות ממש קטנה זה מחזיק המון זמן.

• הוסף לסימניות
טופג'ל

• הוסף לסימניות
דודה שלי ניסתה לפזר פלפל שחור והם נעלמו מהאיזור (לפחות...)

• הוסף לסימניות
גם אני סובלת כעת מהתופעה הנוראית הזו,
אנשים "נהנים" להגיד לי שאולי זה בגלל שיש פירורים ושאריות אוכל על השיש...
לא אצלי, שאחרי כל שטיפת כלים, מעבירה אקונומיקה על הכל,
ובטח מאז תחילת התופעה שאני מקפידה שלא להשאיר כלום כולל כלום כולל כלום על השיש, שלא יהיה להם תירוץ...
ולידיעתכם, שמתי את הג'ל של k3 כבר הרבה זמן, וזה לא עזר.
אשמח לעוד פתרונות!

• הוסף לסימניות
עצת סבתא ששמעתי פעם
להניח קליפות של מלפפון בכמה מקומות על השיש (עדיף ליד המקור אם יודעים היכן הוא)

• הוסף לסימניות
אחרי הפלפל וגרגרי צפורן ושתיל עגבניות. טופג'ל זה המוצר. שמים בכמה מקומות לפי ההוראות. תוך זמן קצר תראו שהנמלים נאספות לטעום ואז חוזרות למקום שלהן ומרעילות את הקן. אין זכר.
אחת לתקופה צריך לחזור על התהליך. כדאי לעקוב אחר המסלול שלהן מהיכן מגיעות ולאן הולכות ולהתקיף אותן שם. בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה