נמצאה מצלמה בכותל

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל:
חברים יקרים,
לפני מספר שבועות נמצאה מצלמה ברחבת הכותל המערבי.
מדובר במצלמה יקרה...

להודעה צורפה גם תמונה
רואים שמדובר באנשים חרדים.
אם שמעתם על מישהו שנאבדה לו מצלמה,
נא שלחו לי באישי ואשלח לכם את התמונה לזיהוי (לא לעניין להעלות כאן תמונה)
ואתן את מספר הטלפון של המוצאים.

• הוסף לסימניות
קיבלתי מייל שהמאבדים נמצאו.

• הוסף לסימניות
יופי, ב"ה, תודה שהודעת!

• הוסף לסימניות
גם אני קבלתי מייל...והפצתי הלאה.

שמחה לשמוע שמצאו אותם...

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי מייל עם תמונה של הזוג, מסכנים. נראה לי היו מעדיפים שהיא תיפול לתוך בור ביוב מאשר שתמונותיהם יככבו במיילים של השבוע האחרון...

• הוסף לסימניות
עכשיו יותר מתמיד אני מפחדת לאבד את המצלמה שלי....:confused:

לא מקנאה בהם.
קבלתי את המייל הזה מכמה.

• הוסף לסימניות
לפחות 50 איש שאני מכירה קיבלו את התמונה, רשימות תפוצה מלאות...
פשוט בושות עולם!

נו טוב, מי כעמך ישראל, מה לא עושים בשביל להשיב אבידה...
אבל שידעו שלא זו הדרך! יש מספיק גמחים ועיתונים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה