נסיון חטיפה הבוקר במקור ברוך (?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1314239:
ראית את זה?
אני גם עובדת באזור תעשיה (ממש שם, ליד גשר החיים) וזה המקום הכי פחות מתאים לנסות לחטוף מישהו....

ערבים טיפשים לא חושבים מידי הרבה ...
איפה לחטוף זה לא שאלה בשבילם
(אני לא מדברת על חוליות מקצועיות כמו אלו חטפו את שלשת הבחורים הי"ד)
ואני מאמינה שאחרי הרצח של הערבי יש להם הרבה יותר העזה לעשות מעשים כאלו בלי לחשוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1314262:
לא הייתי שם היום.

אז פעם הבאה תגידי את זה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1314203:
אויש נו..... נשמע כ"כ לא אמין.
אין שם כמעט ערבים- חוץ מכמה פועלים.

לא צריך יותר מפועל אחד...

• הוסף לסימניות
ההורים סיפרו לדוד שלי שהוא רבה של הבן שלהם את הסיפור וזה נכון. הבנתי שהם לקחו אותה ברכב עד כביש רמות ואב המחסום המשטרתי תפס אותם.

• הוסף לסימניות
ההיתי ביום חמישי באזור הארוע במקור ברוך מלא משטרות אמבולנסים פקקים ובלאגן
וברור שזה לא שטויות!!!!!!!
ומי שחושב כך, הוא שאנן נאיבי וטיפש

סליחה על הברוטליות!

• הוסף לסימניות
מזעזע
מה אפשר לעשות? פשוט לסגור את הילדים בבית?

• הוסף לסימניות
זה מה שאני עושה לעת עתה. או יוצאת איתם יחד. מה לעשות - מינימום השתדלות.

• הוסף לסימניות
מה יש למדינה ענין להסתיר את זה? למה זה לא מתפרסם בריש גלי "נסיון חטיפה נוסף" לפחות כותרות ראשיות. יש הרבה התראות שווא בזמן האחרון. השאלה אם אכן היה ניסיון אמיתי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה