כללי נסיון ראשוני לכריכה לספר קודש

• הוסף לסימניות
אז ככה-
התחלתי בנסיון הראשון שלי לכריכת ספר קודש וזו ההתחלה:
ההכריכה תהיה במין סקאי כחול, (כחול עמוק) ההטבעה (האפור) תהיה בצבע כסף, העיטורים הלבנים יהיו בולטים והשחור שקוע. כמו שהסבירו והדריכו אותי האנשים המדהימים פה!

מה דעתכם?
אשמח לשמוע כל הארה, הערה ורעיונות לשיפור ושיפוץ!

תודה מראש:)

קבצים מצורפים

• כריכה.jpg
    KB 948 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
א) את הסקאי אין צורך לעצב, כי הוא מגיע מוכן - -
ב) ביקשת עצות לשיפור ויעוץ? את המסגרת סביב שם הספר עשית בקו לבן ובכדי שזה יבלוט צריך להוסיף מחתחיו קו שחור שיבליט אותו, אני ממליץ שתסתכל שוב על הקבצים שהעליתי באשכול הקודם, ותנסה להבין שוב את הטכניקה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;493375:
א) את הסקאי אין צורך לעצב, כי הוא מגיע מוכן - -
ב) ביקשת עצות לשיפור ויעוץ? את המסגרת סביב שם הספר עשית בקו לבן ובכדי שזה יבלוט צריך להוסיף מחתחיו קו שחור שיבליט אותו, אני ממליץ שתסתכל שוב על הקבצים שהעליתי באשכול הקודם, ותנסה להבין שוב את הטכניקה.

בהצלחה!

הוספתי. ככה???

• הוסף לסימניות
מסביב לכל הטבעת זהב שימי קונטור לבן, ז"א שהחלק שעליו מוטבע הזהב יהיה מוגבה.
סתם בשביל ההדמיה שימי לך צבע כחול כהה, עמוק, לא כזה זרחני, ואם כבר הדמיה אז את ההטבעות תצבעי בזהב, כך תוכלי יותר להתרשם איך יצא.
כמו"כ בשדרה תעשי קצת משחק עם ההגבהות ותחלקי אותו בגובה
שימי את שם הספר בתוך מסגרת מוגבהת וכו'
לגבי הפונט... יש היום פונטים חדישים יותר, עם יותר נוכחות...

• הוסף לסימניות
את שם הספר אולי הייתי שמה ב-2 שורות ממורכזות לעמוד העיטורים,
אולי בתוך מסגרת יותר מעניינת....
אני מקוה שזה בסדר שטף ההערות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקוdot;493390:
את שם הספר אולי הייתי שמה ב-2 שורות ממורכזות לעמוד העיטורים,
אולי בתוך מסגרת יותר מעניינת....
אני מקוה שזה בסדר שטף ההערות...

זה לא יהיה יותר מדי שגם המסגרת תהיה מעוטרת על כל העיטורים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה