נסיך ביער

• הוסף לסימניות
נסיך קטן ביער מלא

קבצים מצורפים

• DSC_9090.png
    KB 979.2 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
תמונה חמודה!
הילד לא נראה כמו נסיך
והרקע לא נראה יער...

:)

• הוסף לסימניות
כל ילד להוריו הוא נסיך...
תמונה חדה ותאורה נעימה

• הוסף לסימניות
חיוך כובש יש לנסיך הזה - כדאי בפעם הבאה עוד ספיס למעלה זה יוסיף לתמונה אויר

• הוסף לסימניות
תמונה יפה,

חבל שמה שמושך את העין זו האצבע עם הפלסטר...:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני אבוביץ;1701641:
תמונה יפה,

חייבים עין של צלמת בשביל לשים לב לזה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1701184:
יפה!

אבל למה יש עיוות בתמונה??

אין שום עיוות, בכל אופן אני לא רואה,
באמת נסיך מתוק!

• הוסף לסימניות
תמונה יפה. ילד מתוק במיוחד, עם חיוך כובש.
אני לא צלמת, אבל כן חסר לי עוד רווח למעלה. והייתי נותנת עריכה בפוטושופ של הפלסטר + ריטוש של הפצעונים בפנים.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה וילד חמוד!

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה
כדאי להימנע מלחתוך קצוות של הגוף

• הוסף לסימניות
מתוק באמת! וכן, אני לא צלמת והאצבע עם הפלסטר משך לי את העין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני אבוביץ;1701641:
תמונה יפה,

אני חושבת אולי בגלל שהאצבע נמצאת במרכז התמונה והעינים של התינוק מסתכלות לכוון אחר ולא אלינו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה