אחת המושלמות
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אני מחפשת מישהי שנוסעת כל בוקר מבני-ברק לכיוון רח' יגאל אלון בת"א להצטרף אליה לנסיעה, בגלל שאין תחבורה סדירה לאזור.
תודה מראש
תודה מראש
עוד חודשיים ומשהו בעז"ה יהיה לשם רכבת קלה, התחנות של הקו האדום הם תחנות 'שאול המלך' 'ארלוזורוב' 'תחנת יהודית' שנמצאות בדרך בגין ממש מקביל ליגאל אלון. מרחק הליכה של דקות בודדות.אני מחפשת מישהי שנוסעת כל בוקר מבני-ברק לכיוון רח' יגאל אלון בת"א להצטרף אליה לנסיעה, בגלל שאין תחבורה סדירה לאזור.
תודה מראש
תודה, אבל אני מחפשת לעכשיו, לתקופה הקרובה.עוד חודשיים ומשהו בעז"ה יהיה לשם רכבת קלה, אחת התחנות של הקו האדום היא 'תחנת יהודית' שנמצאת בדרך בגין ממש מקביל ליגאל אלון. מרחק הליכה של דקות בודדות.
![]()
תחנת יהודית to Yigal Alon Street
www.google.com
כן מכירה מנסיוןבערך בשבע בבוקר, אפשר גם לפני, פשוט העבודה רחוקה 12 דקות מהתחנה....
ושעת חזור?בערך בשבע בבוקר, אפשר גם לפני, פשוט העבודה רחוקה 12 דקות מהתחנה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים