דרוש מידע נסיעה ברכבת קלה עם ילדה שאין לה רב קו

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה ממנוסים בתחב"צ. אני צריכה להגיע היום למרכז העיר בירושלים עם ילדה מעל גיל 5 שאין לה רב קו.
חשבתי לעשות את זה ברכבת הקלה.
יש לי דרך לשלם על הילדה?
אני מבינה שאין דרך לשלם על כמה נוסעים ביחד בנסיעה שמתחילה ברכבת. לא רלוונטי להתחיל נסיעה באוטובוס.
אני יכולה לשלם על עצמי באפליקציה ועל הילדה ברב קו שלי? או ברב קו של אחיה?
(בבקשה פתרונות חוקיים לגמרי בלבד. אין לי עניין להסתבך עם ביטולי קנסות וכד'. לא אכפת לי גם אם זו תהיה נסיעה במחיר של מבוגר ולא נוער, זה חד פעמי)

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלם עליה באפליקציה ואת תשלמי ברב קו שלך
והכי פשוט .. מוכרים במכונות של הרכבת הקלה רב קו אנונימי ב5 שח

• הוסף לסימניות
באפליקציה אפשר לשלם על כמה נוסעים גם ברכבת.
אפשר גם לשלם ברב קו של ילד אחר (שלא נוסע אתכם באותה נסיעה)

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה ממנוסים בתחב"צ. אני צריכה להגיע היום למרכז העיר בירושלים עם ילדה מעל גיל 5 שאין לה רב קו.
חשבתי לעשות את זה ברכבת הקלה.
יש לי דרך לשלם על הילדה?
אני מבינה שאין דרך לשלם על כמה נוסעים ביחד בנסיעה שמתחילה ברכבת. לא רלוונטי להתחיל נסיעה באוטובוס.
אני יכולה לשלם על עצמי באפליקציה ועל הילדה ברב קו שלי? או ברב קו של אחיה?
(בבקשה פתרונות חוקיים לגמרי בלבד. אין לי עניין להסתבך עם ביטולי קנסות וכד'. לא אכפת לי גם אם זו תהיה נסיעה במחיר של מבוגר ולא נוער, זה חד פעמי)
הכי פשוט זה לקנות במכונות של הרכבת הקלה - רב קו אנונימי רב פעמי ב5 שח
ולהטעין נסיעה
לגבי האפליקציה מניחה שאפשרי אבל הכי פשוט זה בדרך שהצעתי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לתשובות.
עד כמה בטוח העניין של תשלום ברב קו של האח?
מצאתי על זה כתבות מ-2017 אבל לא שום דבר רשמי או מאוחר יותר.
אפשר לטעון רב קו אנונימי בכל תחנה?

• הוסף לסימניות
אפשר לשלם בכל רב קו נוער, אין אם זה שום בעיה!

• הוסף לסימניות
בשירות לקוחות של הרכבת אומרים שאי אפשר לשלם ברב קו של האח. לאור הסיפורים על פקחים מטורפים, לא מתחשק לי להסתכן.
נלך על האנונימי, ובהזדמנות אחרת נעשה גם לה רב קו.
תודה לעוזרים :)

• הוסף לסימניות
אין אפשרות יותר לשלם ברכבת על נסיעה חד"פ? או שאת צריכה שיהיה לה את המעבר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מענין לענין באותו ענין
עלינו לרכבת הקלה כתיירים שלא מכירים את כל החוקים והכללים והתברר שא"א לשלם על הילדים באותו רב-קו של ההורים,
ולא היו לנו רב-קווים לילדים, אז נסענו ככה, ועכשיו אנחנו רוצים לשלם על הנסיעות שלהם,

למי צריך לשלם? איך מגיעים אליהם?
נ.ב אנחנו לא מירושלים, כך שפחות רלוונטי לנו כרגע לקנות כרטיסים ולא להשתמש בהם.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה