דרוש מידע נסיעה לטבריה

• הוסף לסימניות
יום ראשון בע"ה אנחנו רוצים לנסוע לטבריה
השאלה האם בגלל המצב כדאי לחכות או שלנסוע?
תודה

• הוסף לסימניות
יום ראשון בע"ה אנחנו רוצים לנסוע לטבריה
השאלה האם בגלל המצב כדאי לחכות או שלנסוע?
תודה
הניצחון הכי גדול על אויבינו זה להשבית אותנו.
וברצינות, רק אנשי מרכז שבקושי חוו תקופות טרור חוששים, ירושלמים/דרומיים/צפוניים ממשיכים את חייהם בשגרה.

סעו לשלום.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאני גרה בדרום משאירה את ילדי עם חמותי
וכל אזעקה אני מתחילה לחשוב איך ניסע?
והילדים מה איתם?
מה הייתם עושים?

• הוסף לסימניות
אם החמות מבוגרת וקשה לה להתמודד בשעת חירום עם ילדיך כדאי שתקחו את הילדים וגם את חמותך כי נראה שהמצב בדרום מסלים.

• הוסף לסימניות
אסתר, עכשיו גם בדרום יש אקשן.
שומעת את הפיצוצים?
את בסה"כ עוברת ממוקד אקשן א למוקד אקשן ב.
איפה חמותך גרה? לפחות באזור המרכז השאנן?

האמת לפי מה שכתבת על האזעקות נשמע שהיא באזור שדרות. צדקתי?

• הוסף לסימניות
חמותי גרה במרכז.
טוב, כנראה שאצטרך לוותר
שוב אזעקה..

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה שמעדכנת שיש אזעקות
ב"ה אצלנו אין, שומעים רק פיצוצים....
בבוקר התעוררנו בבהלה מהפיצוצים של הירוטים.

מי זאת? אולי תכתבי לי באישי..

• הוסף לסימניות
אני מקבלת למייל את ההתראות של ההודעות בפרוג.
ובאתר פרוג אני לא רואה את ההודעות
עשיתי רענו ועדין לא עוזר מה יכול להיות???
ההשפעה של הפיצוצים??;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה