***נספח האתגר הדו-שבועי: סגנונות ***

• הוסף לסימניות
ניראה לי שאני לא אספיק.....
באמצע השלישי והוא לא מתקדם..

• הוסף לסימניות
אה עקב בעיות אנטרנט לא יהיה לי גישה למחשב אז מאריכה עד שלישי כנראה..מקווה שיסתדר עד אז

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חזרתי..עוד משהו צריך להעלות?

• הוסף לסימניות
טוב אז אני מניחה עד מוצא"ש אעלה תוצאה
סליחה על העיקוב ... עסוקה

• הוסף לסימניות
אגב אני חושבת על לפרט תיקונים וכו אם זה בסדר מבחינתכם, כי הקשתם עלי בבחירה...
אם משהו מתנגד לקבל ביקורת ברבים שיגיד, סבבה?

נותנת ציונים ...מרגישה רעה כזו..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
השיפוט כל כך מפורט.
היה כיף לקרוא מה חשבת על כל אחד. תודה!
היה שווה לחכות.

בשבוע שחלף, כשהשתעשעתי עם המחשבה שמא אזכה (לא מתאים, אני יודעת. אבל לכל אחד מגיע לזכות בהגרלה לפחות פעם אחת בחיים...)
ניסיתי לחשוב על אתגר מתאים. משהו שבאמת ילמד אותנו משהו, משהו שיזניק אותנו ברמה, משהו כיף!
ועליתי על רעיון נהדר! מדהים! לא היה כמוהו מעולם בכל ימי פרוג!
משהו שהיה מעיף אתכם מהמסכים שלכם!

ושכחתי אותו.

אנסה להמציא לכם משהו חדש, אבל אני לא מאמינה שזה יהיה מוצלח כמו הרעיון הראשון.
תתכוננו להתאכזב.

תזכירו לי כמה זמן נותר לי לחשוב?

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קחי כמה ימים מה יש שינוחו קצת אבל איך העזת לשכוח איך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה